HALJINA KOJE SE DŽENIFER LOPEZ NE ODRIČE VEĆ 9 GODINA: Idealna za leto i prekriva sve NEDOSTATKE

Džej Lo lepršavu haljinu nosi još od 2012. godine.

Instagram

Nove paparaco fotke nam govore da je Dženifer Lopez spremna za leto. Naime, paparaci su je uslikali tokom obilasku škole u Los Anđelesu za koju je obukla haljinu koja se u njenom ormaru nalazi još od 2012. godine.

Pevačica i glumica obukla je maksi dvobojnu haljinu čiji gornji deo bež boje prati liniju tela, dok se donji, beli deo haljine širi se u A-kroj. Ovaj kroj haljine idealan je za prikrivanje sitnih nesavršenosti, a još bitnije spoj je udobnosti, lepršavosti i ženstvenosti u jednom komadu.

Radi se o haljini brenda A.L.C. koju je Dženifer Lopez nosila i na rođendanski ručak 2012. godine na kojem joj je društvo pratio tadašnji partner Kasper Smart.

Hall/Pena / Pacific coast news / Profimedia 

Ovaj put Džej Lo je haljinu stvorenu za toplo vreme sparila s predimenzioniramnim naočarima četvrtastog okvira i sandalama s platformom, kao i belom prošivenom torbicom.

Inače, latino diva u poslednje vreme dosta vremena provodi u Los Anđelesu u društvu bivšeg dečka i glumca Bena Afleka. Izvori bliski Lopezovoj otkrili su za američke medije da Dženifer nikad nije bila srećnija i da joj prija viđanje sa Benom.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Više modnih izdanja latino dive pogledajte u galeriji ispod:  

MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez