DUNJA JOVANIĆ I IRINA ŠAJK NOSE HIT FARMERKE: Čekirajte "TANGA" model kom žene nisu odelele jer vizuelno podiže zadnjicu

Dunja Jovanić i Irina Šajk obožavaju tanga farmerke!

Dunja Jovanić i Irina Šajk obožavaju tanga farmerke!
Instagram 

Sviđalo se to nama ili ne, tanga pantalone su opet tu, a njihova najveća prednost jeste što povećavaju bilo koji oblik zadnjice, udobnost i lakoća kombinovanja.

Naziv "tanga farmerke" su dobile po šari na zadnjici koje se uklapaju i vizuelno daju oblik najpopularnijeg donjeg veša.

Poslednja u nizu demonstritrala ih je popularna influenserka Dunja Jovanić koja je ponela prošlogodišnji model Muglerovih tanga farmerica koje su osvojile i svetske modne ikone.

Popularnost im je vrtoglavo skočila nakon što su ih prošetale svetski poznate manekenke Bela Hadid i Irina Šajk.

Trend je vrlo brzo došao i kod nas, pa mu nisu odolele ni Ena Luna, Mina Mulitnović, Sandra Niketić i Anastasija Ražnatović.

Sandra Niketić u tanga farmerkama.
Instagram 

Ovaj model mnoge podsećao na diskutabilna modna vremena, a svojim zanimljivim krojem nas je nesumnjivo sve vratio u prošlost, tačnije na početak milenijuma.

Dok ih je Dunja Jovanić ponela za potrebe profesionalnog shootinga, Mina Milutinović i Anastasija su ih ponele uz crne uske majice, dok je Bela ponela uz majicu od tila u boji kože i trakicom koja prekriva grudi, a kako ih modne ikone nose pogledajte u galeriji:

Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Tanga farmerke su must u ormanima influenserki.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1