PODIŽU ZADNJICU, A SUŽAVAJU STRUK: Žene su poludele za farmerkama ovog kroja, a trik je u džepovima i "tanga" detalju

Verujemo da će vam vrlo brzo farmerke koje podižu zadnju postati omiljen komad u ormanu.

Verujemo da će vam vrlo brzo farmerke koje podižu zadnju postati omiljen komad u ormanu.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nalaženje savršenog para farmerica je zauvek najteži modni zadatak za svaku ženu. Ako vam se čini da je prosto nemoguće pronaći savršene farmerke, tu smo da vas demantujemo!

Kada jednom naučite koji model savršeno podiže zadnjicu, mukotrpno traganje pri kupovini farmerica postaće prošlost.

Dobre uske farmerke će biti vaš najbolji prijatelj. Ukoliko želite da dodatno naglasite pozadinu birjate modele koji su blago izbledeli na zadnjici.

Da bi farmerke lepo stajali i na zadnjici, od ključnog značaja je položaj džepova.

Farmerke sa izraženim zadnjim džepovima su odličan saveznik u podizanju zadnjice. Žene koje žele da postignu efekat veće pozadine trebale bi da izbegavaju boyfriend jeans, jer takvi modeli čine da izgleda još ravnije nego što jeste.

Džepovi na preklop ili oni sa modnim dodacima kao što su velika dugmad, razni lanci, nakit i tome slično vizuelno će povećati “zadnji deo”.

Džepovi na preklop ili oni sa modnim dodacima kao što su velika dugmad, razni lanci, nakit i tome slično vizuelno će povećati “zadnji deo”.
Shutterstock 

Takođe, preporučujemo da se odvažite da isprobate farmerke sa visoko postavljenim džepovima koji su blago okrenuti prema van. Idealni džepovi su oni koji se nalaze što dalje jedan od drugog, jer u suprotnom vaša zadnjica će se dodatno smanjiti.

Prošle godine su žene širom sveta odlepile za modelom Muglerovih tanga farmerica koje daju efekat veće zadnjice, nakon što su ih prošetale Bela Hadid i Irina Šajk.

Trend je vrlo brzo došao i kod nas, pa je i Anastasija Ražnatović demostrirala isti model. Isprva, nas je ovaj trend podsećao na diskutabilna modna vremena i vratio nas u prošlost, tačnije na početak milenijuma.

Sviđalo se to nama ili ne, tanga pantalone su opet tu, a njihova najveća prednost jeste što povećavaju bilo koji oblik zadnjice, udobnost i lakoća kombinovanja, a kako one stoje poznatim damama, pogledajte u galeriji:

Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia Tanga farmerke povećavaju zadnjicu i sužavaju struk.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1