TREND 90-IH BIĆE MUST HAVE SEZONE: Model koji žene ili vole ili mrze vraća se na velika vrata

Trend koji je bio veoma polularan 90-ih vraća se na velika vrata, a u pitanju su helanke sa trakom oko stopala.

Helanke s trakom preko nogu
Instagram 

Sve ljubiteljke helanki, a ima ih, sigurno će zanimati vest da modni stručnjaci u 2022. najavljuju veliki povratak helanki s trakom preko stopala koja ih drži "na mestu".

Takav model helanki opisuje se kao sportski, ali u svom povratničkom izdanju one se nose i uz visoke potpetice.

Nositi trenerku uz štikle nekada je bilo nezamislivo, a danas je to nešto sasvim uobičajeno.

Isto bi moglo da se dogodi i s helankama s lastišom preko stopala koje smo navikli da vidjamo u zimskim sportovima kako bi bolje grejale donji deo nogu i stopala, a koriste se i u jahačim sportovima.

Nije tajna da ovaj model žene ili vole ili mrze, naročito kada je reč o njihovu nošenju uz štikle.

A upravo popularnost takvih šik izdanja ovih "čudnih" helanki najavljuju modni stručnjaci u 2022. godini pa se nemojte čuditi ako vidite kombinaciju helanki s trakom i elegantnih salonki.

Kao još jedan trendi detalj, traka može da se nosi i preko ravnih cipela, a izgledaće gotovo nevidljivo ako su i helanke i cipele crne boje.

Ako se još dvoumite sviđa li vam se ovaj trend ili ne, pogledajte modne kombinacije koje smo izdvojili pa se možda lakše odlučite hoćete li ga i vi nositi.

Nema sumnje da je to trend namenjen ženama koje vole da se igraju s modom i spajaju komade koji se na prvu čine nespojivima, a isto tako je sigurno da je reč o trendu koji će privući pažnju i onih kojima se sviđa i onih kojima se ne sviđa.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši