Danas u svetu gde informacije teku munjevitom brzinom veoma je teško tek tako privući pažnju i duže od 2 dana biti predmet priče javnosti.

Dok neki to čine bizarnim činom vezivanja noktiju, drugi to pokušavaju potpuno pogrešnim stajlingom kojim privlače podsmehe u javnosti, a posebno na društvenim mrežama.

Prilikom dodele nagrada na Variety branču u Los Anđelesu, Lana Del Rej je uspela da svoj talenat i lepotu zaseni stajlingom koji nije bio najbolji izbor za nju.

Kombinacija atraktivne mini haljine, sa cut-out detaljima koji su pokazali i previše, i šuškave jakne sa logom na prednjoj strani, je na prvu privukao začuđene poglede.

Lana Del Rej u odnosu na nekadašnje izdanje izgleda gotovo neprepoznatljivo.
Youtube 

Ovo neobično izdanje kantautorke mnogi su na društvenim mrežama ocenili kao težak modni promašaj.

Iako se do danas mnogo promenila, ono što je dodatno rezultiralo lošim utiskom jesu i čizme do kolena koje su u ovoj kombinaciji sa letnjom haljinom uspele da joj skrate figuru i istaknu nepoželjno.

Bez obzira na modnu kombinaciju, Lana je na Variety događaju dobila prestižnu nagradu Decade za doprinos pop/alternativnojmuzici. Zahvalila se svojim producentima.

Lana Del Rej usled korišćenja filera danas izgleda neprepoznatljivo.
FIA Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pripisala im je zasluge što su je zapazili u baru u kom je pevala osam godina.

“Sredili su mi da potpišem ugovor za devet hiljada dok sam radila u restoranu i živela u parku prikolica. Ben je to uradio za jedan sat, a onda me sledećeg dana odvezao u London da živim sa njim. Za godinu dana sam napisala Video games i bila sam spremna da snimam dobre ploče, biča sam spremna da snimim mnogo ploča”, ispričala je Lana.

U galeriji pogledajte modni promašaj poznate kantautorke:

Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia, Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Lana Del Rej se pojavila na dodeli nagrada u kombinaciju koju su svi opisali kao modni promašaj.