APLIKACIJOM DO PRAVIH ODEVNIH KOMADA: Ovaj test ličnosti određuje vaš MODNI STIL, a potrebno vam je samo par minuta

Ukoliko niste verovali da određena pitanja o vašem životu i ličnosti mogu u potpunosti odrediti vaš modni stil, sada je pravo vreme da vas razuverimo.

moda
Shutterstock 

Ukoliko volite nekoliko različitih modnih stilova i ne znate za koji da se opredelite, postoji platforma koja će vam, bez greške, dati tačan odgovor.

Sve zavisi od vas i vrlo je jednostavno: odgovorite iskreno na postavljena pitanja.

Psiholozi su nedavno otkrili šta odeća koju nosimo govori o nama, a sada je vreme da upoznate svoj stil, ukoliko to do sada niste uradile.

Naime, Anabel Maldolando, osnovala je i pokrenula platformu pod nazivom PSYKHE, a kako kaže, test ličnosti određuje modni stil koji vam pripada.

Test ličnosti može odrediti vaš modni stil.
Shutterstock 

Anabel je završila psihologiju na univerzitetu Jork, nakon čega je počela da radi u modnoj industriji. Spajanjem ova dva polja došla je do ideje da napravi platformu koja bi na osnovu pitanja koja određuju tip ličnosti, odredila i vaš modni stil, piše Vogue.

Kroz platformu PSYKHE, Maldonaldo je želela da olakša proces onlajn kupovine i traženja ličnog stila. Kviz se sastoji od 25 pitanja koja variraju od onih koje možete naći u psihološkim testovima, do toga koja vam je omiljena boja ili model letnje haljine.

Kviz određuje koliko ste ekstrovertni, odgovorni, spremni za saradnju, a na osnovu toga određuje i stil koji bi vam najviše odgovarao.

Psykhe aplikacija određuje vaš modni stil, a potom nudi modne komade za koje smatra da vam odgovaraju.
Shutterstock 

Na samom kraju testa, aplikacija predlaže artikle koji se najbolje slažu uz rezultate kviza. Ukoliko vam se dopadnu, možete ih sačuvati na aplikaciji ili odmah kupiti onlajn.

Maldonaldo kaže da je svesna da je ljudska ličnost mnogo komplikovanija nego što to može da otkrije test od 25 pitanja, ali da smatra da se kombinacijom odgovora dobija jedinstven rezultat koji može dalje otvoriti vrata svakome ko želi da izgradi svoj lični stil.

Odgovorite iskreno na pitanja u testu ličnosti i rezultat će vam pokazati koji je vaš modni stil.
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

- Želela sam ljudima da pokažem kako je raditi sa ličnim stilistom, koji ne samo da zna koja boja vam najbolje stoji, već vas poznaje i lično, pa i na osnovu toga bira komade za vas - kaže Maldonaldo.

Moramo da priznamo da je kviz izuzetno zanimljiv, a može vam otkriti nešto što niste znali o sebi ili svom stilu.

Za odgovore je potrebno svega nekoliko minuta, besplatan je, pa ako vas zanima da otkrijete koji stil odgovara vašoj ličnosti, posetite PSYKHE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši