Sneg je prelep, ali ja ne mogu da prestanem da mislim na one koji ove zime nemaju svoj dom - napisala je na svom Instagram profilu slavna manekenka Bela Hadid. "Ovo je bila teška godina i mnogi ljudi su ostali bez posla, doma i samo im je falio još prokleti sneg koji im je doneo osećaj tuge i nemoći."

Bela Hadid je ovako počela svoj post u kom je poentirala pokrećući humanitarnu akciju: rešila je da sve tople jakne, kapute, čarape i svu garderobu koja štiti od hladnoće podeli onima kojima je to najpotrebnije.

"Prevrnula sam svoj plakar i našla neke tople jakne i kapute, odnela ih u "Peoples Table", odakle su distribuirani u razna svratišta za beskućnike i siromašne širom Njujorka. Nastaviću da ih podržavam, posebno tokom zime," objasnila je Bela i dodala:

"Imate li vi nešto što možete da donirate? To je skroz kul. Čak i ako imate samo jednu ili dve stvari, znajte da će i to pomoći. Ako vidite na ulici nekoga kako se smrzava, dajte mu jaknu, šal, čarape ili džemper. Kupite mu i neki topli napitak. Važno je da podržimo našu zajednicu. Da smo vi ili ja prošli kroz užasno težak period i mi bismo se nadali da postoji neko ko će nam pomoći."