Karla Beluči (38) objasnila je da svojoj deci, kojih je troje, neće kupiti poklone za Novu godinu jer, umesto toga, planira da potroši 8.000 funti na sebe. Ne zanima je, kaže, što će je ljudi etiketirati kao sebičnu, jer veruje da Taniša i Džejden, njena deca od 15 i 13 godina, mogu da zarade za svoje poklone na društvenim mrežama.

Ova mama, koja je pre izvesnog vremena uspela da dobije besplatnu operaciju nosa glumeći depresiju, smatra da je Kovid-Božić bez poklona važna životna lekcija za njenu decu. A i odlična prilika da malo razmazi sebe.

Karla je zakazala najlepše proteze za ispravljanje zuba, botoks, filere, manikir, tretmane lica, novu odeću i cipele, sve uoči 25. decembra. Kaže da je ne zanima što deca besno treskaju vratima po kući. "Obasipanje dece poklonima ove godine potpuno je pogrešno. Mislim da su roditelji koji to rade licemerni," objasnila je Karla. "Želim da mi deca budu zvezde društvenih mreža, a ovaj praznik bez poklona naučiće ih da zarade sami svoj novac."

U neobičnoj odluci koju je donela, Belučijeva ističe još jednu važnu životnu lekciju: "Majke koje sve daju deci i ne troše na sebe postaju zapuštene. Zbog toga se razvode, pošto njihovi muškarci švrljaju. Niko pored sebe ne želi aljkavu ženu, morate da radite na tome da izgledate dobro, a majke koje se odriču zbog dece nisu takve. Meni se to neće desiti."

Karla, inače, sama obrazuje svoju decu, ali ih uči kako da postanu zvezde Instagrama i TikToka, umesto da im pruža klasično znanje:

"Znam da zvuči grubo, ali vidim da oni već sada udvostručuju napore na svojim fidovima, baš kao što to rade sestre Kardašijan ili Kajli Džener i zato sebe smatram super-majkom koja ih inspiriše. Ako deca koja su tek prohodala mogu da zarade na Instagramu, ne vidim zašto to ne bi mogla moja deca. I ako žele poklone za božić, neka ih zarade sami, baš kao što sam to ja uradila."

Pa?

Hoćete li kupiti svojoj deci poklone, ili mislite da je Karla u pravu?