Zimsko buđenje je možda nije kalendarski započelo, ali Severina je odlučila da je vreme za nove trendove i razigranu modu. Kao što je već predstavljeno na prestižnim nedeljama mode, ove zime nosiće se ulični stil s daškom ekstravagancije.

Svakodnevne fotografije koje objavljuje Severina dokazuju da je prava zaljubljenica u modu koja se ne boji da eksperimentiše s različitim stilovima.

Najnovija fotografija na Instagram storyju probudila je veliku pažnju kada je u kućnom izdanju pokazala neobičan par cipela  sa krznom kojima se lepa Splićanka pohvalila svojim pratiocima.

Severina se pohvalila novim cipelama na štiklu potpuno prekrivenim belim krznom.
Instagram 

Sudeći prema ranijim fotografijama, Severina voli da nosi obuću koja je obogaćena krznenim detaljima, pa tako u svojoj kolekciji ima i krznene papuče.

Inače, Severina je više puta proglašena jednom od najbolje odevenih pevačica u Hrvatskoj. Neki njeni markirani komadi koštaju i vrtoglave cifre.

Zaboravite na gležnjače i čizme, jedna od najpopularnijih hrvatskih pevačica najhladniji period godine čeka u krznenim cipelama.

Severina u neobičnim krznenim braon papučama pokazala šta znači dobar stil.
Instagram 

Iako je pre nekoliko meseci svetske motropole opkolio jedan "ugly fashion" trend, koji se začuđujućom brzinom proširio, trendseteri i slavne dame širom sveta rešile su da ustupe prostor cipela obogaćenim krznom.