MANIKIR DŽENIFER ANISTON IDEALAN I ZA MAJKE I ZA ĆERKE: "Roze mleko" nijansu ćete obožavati imale 25 ili 55 godina

Boja noktiju koju je nedavno prošetala Dženifer Aniston je sve što želimo ovog proleća

Shutterstock

Nema sumnje da je ova 2024. definitivno u znaku nude manikira. Minimalizam je definitivno na ceni, a svetle nijanse više nisu rezervisane samo za leto, naročito neutralni, mlečni, pink tonovi.

Ono što je još jedan veliki plus kod ovakvih tonova je i što mogu da ih nose svi - imali kratke ili duge nokte, imali 25 ili 55 godina, što je nedavno dokazala i slavna glumica Dženifer Aniston.

Ona je "prošetala" neodoljivu milky pink nijansu koja je učinila da njene ruke izgledaju mlađe, što je, verujemo, mnogim damama preko 40 cilj, a ista nijansa izgledaće, potvrđujemo, podjednako atraktivno i na rukama daleko mlađih osoba.

Što bi se reklo - "ružičasto mleko" podjednako dobro stoji i mamama i ćerkama, te je savršen izbor ukoliko tražite nešto što izgleda prefinjeno, skupo i elegantno.

Takođe, ovu nijansu moguće je dobiti i u kućnim uslovima, ukoliko niste ljubitelji gel ili gel lakova, te smo prelistali Pintereset u potrazi za inspiracijom:

Pročitajte još: NAJTRAŽENIJA SVETLA NIJANSA GEL LAKA: Sve žene koje vole elegantan i ženstven manikir biraju samo nju

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Nokti za 2024. godinu  Tiktok/thewnailbar

Izvor: Wanted J. S.