Iva Bataković jedna je od naših najlepših manekenki, te ne čudi što su mnogi znatiželjni da saznaju kako održava ne samo dobru liniju, već i glowing ten po kom je poznata.

Influenserka je nedavno objavila i da je u drugom stanju, a sudeći po fotografijama, trudnoća joj veoma prija, te se čini da joj je koža dobila poseban sjaj.

Na svom Instagramu konačno je podelila kako izgleda njena rutina nege, posebno sad u trudnoći zbog čega, kako i sama priznaje ima problema sa ispucalim usnama i slično, a ovih 6 koraka su ključni.

1. korak: Počnite dan zdravo (najvažniji korak)

Kako je Iva objasnila, najbitnije je da dan počnete na zdrav način. Voda, voće (u ovom slučaju jabuka), njen su izbor ujutru. Ipak, trebalo bi da vodite računa da neke namirnice ne bi trebalo da konzumirate na prazan stomak. 

iva batakovic
printscreen/instagram 

2. korak: Biologique recherche lotion P50 (ukoliko tog dana nema sunca)

Iva potom nežno losionom čisti lice tapkajući tuferom, ali se za ovaj odlučuje samo u slučaju da tog dana nema sunca.

Ovaj proizvod reguliše lučenje sebuma, ali i pomaže u obnovi epiderma. Kao što se navodi i na sajtu proizvođača, ne sme se koristiti na iritiranoj koži, ili u kombinaciji sa retinolima, a sunce je veliko no-no.

iva batakovic
printscreen/instagram 

3. korak: Oligo - proteins marines serum, a potom Extraits tissulaires serum

Nakon čišćenja lica, Iva najpre nanosi prvi serum sa oligo proteinima koji posvetljuje ten i zateže kožu, a potom drugi koji služi za hidrataciju. 

iva batakovic
printscreen/instagram 

4. korak: Creme pigm 400 (ukoliko ima sunca) i Creme au collagene marin

Ukoliko napolju ima sunca, Iva koristi Creme pigm 400, a potom i kremu sa kolagenom koja, kako kaže, može da se koristi svaki dan.

iva batakovic
printscreen/instagram 

5. korak: Regija oko očiju - Dior capture totale cell energy

Regija oko očiju se ne zaboravlja, a kako ima veoma suvu kožu na ovom delu lica, Ivi konkretno ova krema najviše odgovara.

iva batakovic
printscreen/instagram 

6. korak: Nega usana, Laneige

Manekenka kaže da se u trudnoći posebno bori sa problemom ispucalih usana. Ono što joj najviše pomaže je maska za usne, u ovom slučaju Laneige koja se može naći u Sephori.

iva batakovic
printscreen/instagram 

Iva je na kraju podelila video izbliza i pokazala besprekorno lepu kožu. Naravno, najbitnije da zapamtite da je svaka koža drugačija, te da ne mogu svima odgovarati isti proizvodi. Ali nije loše isprobati neke od predloga, koji vam mogu pomoći da na kraju zaista imate glowing ten, koji je, naposletku najlepši ukras svakog lica.