Manekenka Iva Batakovićtrudna je i presrećna jer će njihova porodica sada, kada postane bogatija za još jednog člana, biti komplentna.

Sudbonosno "da" svom partneru Milanu Miciću izgovorila je u julu 2020. a u junu 2021. njihova porodica postaće veća. Lepe vesti, popularna manekenka, podelila je sa brojnim pratiocima, a uz fotografiju na Instagramu je i otkrila mesec u kome će se ostvariti kao majka.

O ljubavi sa svojim suprugom, Ivana je govorila za magazin "Story". Iva se više od deset godina bavi manekenstvom, a jednom prilikom je otkrila da njen posao nije ni malo lak kako se mnogima to čini.

"Naša priča počela je kada smo se i upoznali, pre dve i po godine. Da budem otvorena, slagala bih kada bih rekla da smo odmah znali da je to to. Za sve je potrebno vreme, ali nama svakako nije dugo trebalo da shvatimo da smo stvoreni jedno za drugo", otkrila je ona i dodala, da je ključ njihove ljubavi poverenje.

"Podržavamo se obostrano i oboje smatramo da je ključ svakog dobrog odnosa poverenje", ističe lepa manekenka.

"Manekenstvom se bavim čitavu deceniju, u inostranstvu sam živela osam godina i moram da vam otkrijem da ništa nije onako kako se čini. Nije lako, ali ljudi koje upoznate uvek se potrude da vam olakšaju posao. Nedavno sam radila reklamu za kupaće kostime, pa je zbog snimanja trebalo da otpešačimo par kilometara kako bismo došli do predivnog jezera u divljini. Hodali smo po vrućini satima. To mi je teško palo, ali uz dobru energiju i prijatno okruženje sve se zaboravi i ostaju vam samo divne uspomene, rekla je ona prošlšle godine u junu.