Svi težimo ka prihvatanju sopstvenog tela a jedini put ka tome je da zavolimo naše mane. One poput strija, dlaka, neravnomerne i neujednačene kože, bez obzira da li se one nalazile na licu, telu ili zadnjici. I da, bubuljice na zadnjici su realna stvar i hajmo da pričamo o tome!

Srećom po nas, sada ovaj problem možemo lagano da rešimo tretmanom koji je formulisan specijalno za ovu regiju. Pozdravite se sa grubom kožom i bubuljicama na vašoj zadnjici!

Australijski brend The Booty Co. je prvi na svetu koji je posvećen isključivo nezi kože vaše zadljice. Njihov moto je uklanjanje tabua o ženskom telu. Oni veruju u pozitivan pristup i ljubav prema onome što nam je dato. Takođe, cilj je da se žene osećaju dobro u svojoj koži čak i na intimnim regijama. Tu u pomoć dolaze njihova sredstva poput čistača, kreme, maske i pilinga.

Svi The Booty Co. proizvodi su formulisani bez mineralnih ulja, sulfata, formaldehida i dovoljno su nežni da bi se koristili na intimnim regijama. Takođe, svi proizvodi sadrže sastojke poput aloe vere, ši butera, crvene gline, jojobe i salicilne kiseline kako bi vaša pozadina bila glatka, meka i dovoljno nahranjena.

Linija se sastoji od 5 proizvoda: The Booty čistača, The Booty pilinga, The Booty maske, The Booty losiona i The Booty gela protiv hiperpigmentacije.

Da li biste probali The Booty liniju?