Da li ste znali da je za neke parfeme naučno dokazano da imaju efekat afrodizijaka na mozak, kao i da podstiču snažnu seksualnu želju kod onih koji ih osete?

Parfem, za razliku od ostalih kozmetičkih proizvoda, sam po sebi predstavlja nešto daleko ličnije.

Miris igra važnu ulogu u igri zavođenja, te nije na odmet da parfem bude dugotrajan, kao i da znate koje to note najviše privlače muškarce.

Razna istraživanja pokazala su da je i muškarcima i ženama partner privlačniji ukoliko im se dopada njihov izbor parfema.

Možete da ih koristite milion, ova tri parfema će zauvek na muškarce delovati kao afrodizijak!

Baccarat Rouge 540, Kurkdjian

Parfem Baccarat Rouge 540 francuske kuće Kurkdjian je doživeo veliki uspeh i nalazi se među najprodavanijima na svetu. Jedna od glavnih komponenti ovog parfema jeste kombinacija tonova jasmina i limuna. U svetu mirisa je poznat po svojim svojstvima koja izazivaju veliku privlačnost, aktiviraju feromone i mogu izazvati trenutnu opijenost.

Parfem Baccarat Rouge 540 francuske kuće Kurkdjian je doživeo veliki uspeh.
Maison Francis Kurkdjian 

„Ovaj miris može da pojača, razotkrije, poboljša i transformiše vaše raspoloženje. Seksi je nešto vrlo lično. Možete ići od tradicionalnih zavodljivih nota poput vanile do onih drvenastih. Za mene seksi je više od stava i privlačnosti i parfem može da pojača vaše samopouzdanje i atraktivnost svakog dana“, kaže Fransis Kurkdjian.

Good Girl, Carolina Herrera

Drugi parfem koji nije tako razvikan kao, a opet je već godinama popularan među ženama jeste miris njujorške modne kuće Carolina Herrera. Njihov parfem Good Girl ima note bobičastog voća i jasmina s drvenim podtonom. Osim što je veoma ženstven, erotičan i suptilan, dizajn bočice izgleda kao pravi ukras svakog toaletnog ormarića.

Ženstven, erotičan i suptilan parfem.
Carolina Herrera 

 Molecule 01, Escentric Molecule

Možda najpoznatiji među mirisima sa efektom afrodizijaka je parfem Molecule 01 brenda Escentric Molecule – prvi parfem sa samo jednim sastojkom koji se zove Iso E Super. Moć ovog parfema leži u sposobnosti sastojka Iso E Super da stimuliše feromone, receptore u našem nosu i tako izazove uzbuđenje.

Ispostavilo se da su za 16 godina postojanja ovog parfema zahvaljujući njemu nastale mnoge uzbudljive ljubavne priče jer su se ljudi spojili i zavoleli baš zbog njega.

Možda najpoznatiji među mirisima sa efektom afrodizijaka je parfem Molecule 01 brenda Escentric Molecule.
screenshoot/fragrantica.com/