Ukoliko volite da istražujete parfeme, kao i da pratite trendove na tržištu, sigurno ste primetili da su parfemi sa potpisom high-street brendova u poslednje vreme počeli da dobijaju više pažnje.

Na radar su posebno došli brojni Zara parfemi koje krasi miris neverovatan miris, a kao jedina mana im se ističe trajnost zbog čega ih je potrebno nekoliko puta obnoviti u toku dana.

Zara parfem A Book Liaison In Lisbon poseca na Chloe Nomade.
ZARA 

Za one još upućenije, nije tajna da Zara svoju inspiraciju vuče iz najpopularnijih parfema koji se mogu pronaći na policama parfimerija i drogerija, a čini se da je to bio slučaj i sa Zara parfemom naziva “A Book Liaison In Lisbon” koji je mirisna kopija poznatog Chloé Nomade parfema.

Nomade koji krase drvene, citrusne i voćne note je već stekao svoju vojsku obožavatelja, a ako tražite povoljniju verziju, obavezno stvratite čekirajtu Zarinu kopiju.

Chloe nomade parfem ima svoju povoljniju kopiju.
Instagram 

Spomenuti high street parfem svoju je premijeru doživeo u prošloj godini, a za slaganje mirisnih nota koje uključuju šljivu, jagodu i pačuli zaslužna je parfemska stručnjakinja Ane Ayo.

Inače, ovo nije prvi put da se neki Zara parfem upoređuje s kreacijama luksuznog brenda Chloé pa je tako i miris “Powdery magnolia” kopija za sad već kultni i obožavani Chloé De Parfum.

Otkrijte u nastavku i ostale parfeme iz Zare koji mirišu nalik luksuznim:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease