OVAJ ZARA PARFEM JE KOPIJA ZA CHLOE NOMADE: Iskusite luskuzan miris na koži uz povoljniju verziju

Zara ima parfem koji mirisom podsećam na Chloe Nomade.

Čvrsti parfemi su često bolji izbor od klasičnih parfema iz više od jednog razloga.
Shutterstock 

Ukoliko volite da istražujete parfeme, kao i da pratite trendove na tržištu, sigurno ste primetili da su parfemi sa potpisom high-street brendova u poslednje vreme počeli da dobijaju više pažnje.

Na radar su posebno došli brojni Zara parfemi koje krasi miris neverovatan miris, a kao jedina mana im se ističe trajnost zbog čega ih je potrebno nekoliko puta obnoviti u toku dana.

Zara parfem A Book Liaison In Lisbon poseca na Chloe Nomade.
ZARA 

Za one još upućenije, nije tajna da Zara svoju inspiraciju vuče iz najpopularnijih parfema koji se mogu pronaći na policama parfimerija i drogerija, a čini se da je to bio slučaj i sa Zara parfemom naziva “A Book Liaison In Lisbon” koji je mirisna kopija poznatog Chloé Nomade parfema.

Nomade koji krase drvene, citrusne i voćne note je već stekao svoju vojsku obožavatelja, a ako tražite povoljniju verziju, obavezno stvratite čekirajtu Zarinu kopiju.

Chloe nomade parfem ima svoju povoljniju kopiju.
Instagram 

Spomenuti high street parfem svoju je premijeru doživeo u prošloj godini, a za slaganje mirisnih nota koje uključuju šljivu, jagodu i pačuli zaslužna je parfemska stručnjakinja Ane Ayo.

Inače, ovo nije prvi put da se neki Zara parfem upoređuje s kreacijama luksuznog brenda Chloé pa je tako i miris “Powdery magnolia” kopija za sad već kultni i obožavani Chloé De Parfum.

Otkrijte u nastavku i ostale parfeme iz Zare koji mirišu nalik luksuznim:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši