Kupovina parfema online je verovatno teža od kupovine farmerki. Kada završite sa čitanjem opisa parfema, verovatno ćete se i dalje pitati da li će vam ovaj miris odgovarati.

Parfem može da miriše potpuno drugačije na svakoj koži. Ali kada se milioni ljudi slažu da određena toaletna voda ili parfem odlično miriše, možemo samo da im verujemo.

Unastavku pogledajte top 5 najviralnijih parfema na društvenim mrežama:

1. Red Temptation

Ako vaš budžet ne može da „priušti“ cenu parfemske vode Baccarat Rouge 540, onda je TikTok otkrio njenu najekonomičniju kopiju. Red Temptation by Zara sa notama ambera i narandže će vas oduševiti.

Red Temptation
Zara.com 

 2. Gypsy Water

U bilo koje doba dana, skrolujući kroz svoj Instagram feed, sigurno ćete naići na estetsku fotografiju koja uključuje miris Byredo. Najomiljeniji od svih je bez sumnje Gipsy Water sa notama bergamota, limuna, bibera, ambera, vanile i sandalovine.

Gypsy Water
www.metropoliten.rs 

3. Blanche

Sa vrlo malom razlikom, na drugom mestu je „čisti“ Blanche sa notama bele ruže, ružičastog bibera, ljubičice, nerolija, sandalovine i mošusa.

Blanche
www.byredo.com 

4. Love, Don't Be Shy

Na društvenim mrežama se mnogo govorilo o tome kako miriše Rijana i koliko su poznate ličnosti oduševljene mirisom koji koristi. Pre nego što je lansirala sopstveni Fenty Eau de Parfum, koristila je Love, Don't Be Shy, koji je uspela da učini izuzetno popularnim. Ova izuzetno slatka aroma sadrži note ruže, nerolija, bergamota, ružičastog bibera, šećera i karamele.

Love, Don't Be Shy
www.metropoliten.rs 

5. Baccarat Rouge 540

Ova lista nije mogla da prođe bez najviralnijeg mirisa godine: uniseks Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum od Maison Francis Kurkdjian. Cvetni miris sadrži note jasmina, šafrana, kedrovine i ćilibara i prema hiljadama TikTokera ne samo da odlično miriše, već miris traje mnogo sati.

Baccarat Rouge 540
www.metropoliten.rs 

 A u nastavku pogledajte Zarine parfeme koji mirišu poput skupocenih brendiranih mirisa:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease

izvor: zenski magazin