Znamo da muškarci ne mogu da odole određenim mirisnim notama, a da li ste se ikada zapitale koje su to idealne kombinacije za zavođenje?

Reč je o mirisima lista mandarine i belog bibera, crne ruže u kombinaciji sa božurom i jasminom, mošusa... Otkrijte u nastavku pet najseksi perfema prema mišljenju muškaraca...

1. Womanity, Thierry Mugler

Najekstravagantniji parfem na našoj listi je miris Womanity. Parfem sadrži mirisne note jagoda, kavijara, đumbira i morske vode. Kombinacija aroma zvuči jako neobično, ali odmah dotiče vaše i srce vašeg muškarca.

Womanity, Thierry Mugler
Thierry Mugler 

2. Miss Dior Absolutely Blooming, Christian Dior

Malina, šipak i crna ribizla zvuče kao eksplozija strasti koja otvara vruće i seksipilne note ruže i ružičastog bibera. Miss Dior Absolutely Blooming je nova mirisna varijacija Miss Dior Blooming Bouquet edicije, zamišljena kao seksipilnija, strastvenija i modernija. Kompozicija sadrži tri sloja: crveno bobičasto voće, majsku ružu, božur i beli mošus.

Miss Dior Absolutely Blooming, Christian Dior
Print Screen/Dior 

3. My Burberry Black, Burberry

Ovaj parfem je veoma sofisticiran i miriše na vrt posle oluje, mešajući zelene i cvetne note. Mirisna toaletna voda sadrži note jasmina u vrhu, srce kandirane ruže i soka od breskve, i bazu ambera i pačulija. Parfem je kreirao Francis Kurkdjian.

My Burberry Black, Burberry
burberry.com 

4. Daisy Eau So Fresh, Marc Jacobs

Grejp, malina i kruška - slatki voćni parfem podseća nas na ukusan desert kojim želimo da se zasladimo. Daisy Eau So Fresh namenjen je mlađoj populaciji. Ovaj miris je laganija interpretacija predhodnica sačinjena od crvenog grejpa, maline, zelenog lišća, kruške, ljubičice, divlje ruže, ličija, latica jasmina, cveta jabuke, mošusa, šljive i kedra.

Daisy Eau So Fresh, Marc Jacobs
Marc Jacobs 

5. Si Intense, Giorgio Armani

Miris sa eteričnim uljem ruže i nerolijem zvuči tajanstveno i očaravajuće. Obožavaćete ga i vi i vaš muškarac. Si Intense je opisan kao moderni chypre miris. Otvara se akordom lista i pupoljka i ekstraktom iz srca crne ribizle. Tu su još sveže note mandarine i bergamota uz svileni dodir frezije. Srce se razvija esencijom majske ruže i absoluta nerolija, uz akorde osmantusa. U bazi su pačuli, vanila i drvene note.

Si Intense, Giorgio Armani
armani.com 

izvor: zenski magazin