Posle velikih partija za koje smo se toliko pripremale, treba nam vremena da se vratimo realnosti i obavezama koje nas čekaju u novoj godini. Ono što želimo da izbegnemo jeste umoran i neispavan izgled lica. Zato je važno da iskoristimo pauzu pred povratak na nove radne zadatke i za kratko vreme postignemo magične rezultate. Misleći na potrebu svake žene za svežim i podmlađenim izgledom, Avon je svoje poznate Anew skin-care proizvode obogatio višestruko nagrađivanim Protinolom™ koji pospešuje dva tipa kolagena, hidrira kožu i smanjuje podočnjake i natečenost.

Za umanjenje tamnih kolutova ispod očiju i prve rezultate vidljive već nakon 48 sati, tu je dvofazna, dnevna i noćna formula - Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka sa Protinolom™. Formulisan antioksidansima i ekstraktom morskih algi, ovaj korektor se sastoji od gela za neutralizaciju podočnjaka i kreme za korekciju tena. Korišćenjem dva puta dnevno, ujutru i uveče, umanjuju se tamne i crvene fleke i izgled diskoloracije, što je potvrdilo i 92% ispitanika*.

Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka sa Protinolom™.
Promo 

Fenomenalna Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju sa Protinolom™ sačinjena je od aminokiselina i kofeina, te pospešuje hidrataciju i pruža instant i dugotrajni lifting efekat. Sastoji se od kreme bez ulja, koju je neophodno je namazati ujutru i od umirujućeg gela za zatezanje kapaka koji treba naneti nežnim pokretima pred spavanje.

Avon je svoje poznate Anew skin-care proizvode obogatio višestruko nagrađivanim Protinolomtm
Promo 

Anew Dual Eye kreme sa Protinolom™ dostupne su u Avon brošuri od 1. januara, kao i na sajtu www.avon.rs.

**Zasnovano na korisničkoj studiji 99 osoba
**Zasnovano na testiranjima 3D tkiva