TRAŽITE NAJBOLJU OLOVKU ZA OBRVE? Isprobajte neke od naših 5 FAVORITA koje daju precizan i prirodan efekat

Mnoge žene sanjaju o obrvama kao sa Instagrama, stoga smo izdvojili najbolje olovke za obrve pomoću kojih ćete to bez imalo sumnje ostvariti.

Instagram

Ni malo ne čudi što su proizvodi za oblikovanje obrva uvršteni u svakodnevnu rutinu šminkanja kada znamo da su obrve okvir našeg lica koji mu daje izraz.

Obrve su vrlo važan deo lica, koji u trenu može promeniti izgled osobe, stoga većina žena teži savršeno oblikovanim i urednim obrvama. Takve guste i definisane obrve često mogu biti velik izazov, ali ne brinite - za vas smo izdvojili pet odličnih olovki za obrve, koje će vam pomoći da vaše obrve uvek izgledaju savršeno.

1. Max Factor - Brow Shaper

Ovo je jedan od retkih drogerijskih proizvoda koji će vam svaki šminker preproručiti, a podjednako je pogodan i za profesionalce i za početnike. Max Factor olovka za obrve oblikuje, upotpunjava i ističe obrve. Proizvod dolazi s četkicom koja će vam pomoći u stilizovanju obrva, a veliki plus ove olovke jeste njena dugotrajnost na dlačicama.

printscreen lilly.rs 

2. Catrice - Stylist olovka za obrve

Olovka za obrve marke Catrice ističe se svojom puderastom teksturom, kao i jednostavnim i preciznim nanošenjem. Dolazi u šest različitih nijansi koje prirodno naglašavaju obrve, kao i s ugrađenom četkicom koja celu stvar sjedini. Uz ovo četkicu smo shvatili da uz malo truda se vrlo lako može doći do savršenih obrva!

printscreen lilly.rs 

3. NYX Professional

NYX olovka za obrve takođe dolazi s praktičnom četkicom na vrhu, za savršeno oblikovane obrve. Može se pronaći u četiri različite nijanse, a ističe se svojom zavidnom dugotrajnošću. Zahvaljujući preciznom aplikatoru, prostora za grešku skoro i da nema te sa njom lako možete iscrtavati linije koje gotovo savršeno imitiraju prirodne dlačice na obrvama.

printscreen lilly.rs 

4. Avon - Brow definer

Ovom proizvodu dajemo definitivnu peticu. Spada u kategoriju onih sa niskom cenom, ali se izdvaja visokim kvalitetom. Avon olovk aza obrve je manje precizna od prethodne, jer dolazi u formi olovke u stiku koja se ne zarezuje, ali baš to daje sasvim prirodan izgled. Nežna je, dugotrajna, intezivna, a kratkim, brzim potezima ona daje perfektan efekat na obrvama – popunjava ih i definiše, ali tako da deluju nenapadno i potpuno prirodno.

avon 

5. Benefit - Precisely, my brow pencil

Moja omiljena olovka za obrve je od Benefit Cosmetics-a: Precisely my brow pencil. Odlikuje je to što ne puca, izuzetno lako kontrolišete pigment, izgleda prirodno, kremasta je, ali u granicama. Savršena mekoća i oblik daju prirodan izgled poput nacrtanih dlačica i poprilično dugo traje. Nažalost, nije vodootporna te ukoliko se jače znojite, mislim da će vam skinuti boju na nekim mestima.

screenshoot/ benefit.com