Svega nekoliko dana nas deli do dolaska nove 2022. godine, a pored toga što pravimo retrospektive svih trendova koji su ostavili svoj upečatljiv trag u ovoj godini, već sada znamo koji trendovi će obeležiti godinu koja nam tek dolazi!

Ako su vam klasične crvene nijanse ruževa za usne dosadile, onda je ovo godina za vas jer će sva pažnja biti usmerena ka nešto vedrijim, ali umerenijim tonovima!

Kada su ruževi za usne u pitanju, zaista ništa ne prepuštamo slučaju. Imati dobar ruž u kozmetičkoj torbici pola je odrađenog posla, a ono što posebno volimo kod ovog proizvoda je to što u tren oka može osvežiti naš look i vratiti licu onaj zdrav i besprekoran izgled.

Karmin u roze boji glavni je trend za 2022. godinu kada je reč o šminkanju usana.
lilly.rs 

Iako su crvene nijanse ruževa najpopularnije, u 2022. godini će još jedna nijansa pronaći svoje čvrsto mjesto u našim make up kolekcijama, a reč je o nežno rozim tonovima. Budući da nude faza trese beauty scenu unazad nekoliko sezona, nežno roze nijanse javiće se kao odgovor na već dosadne i jednolične lookove i pružiti dašak svežine našem svakodnevnom izgledu.

Sara Jo obožava da eksperimentiše sa šminkom, a njen izbor već neko vreme je roze karmin.
Instagram 

Ove boje već neko vreme koriste Tamara Ćosić i Sara jo, koje uglavnom biraju nude i rozikaste nijanse. Ružičasti proizvodi za usne dostupni su u raznim varijantama; ruževi s matte, sheen, velvet finishem a reč o boji koja lice čini svetlijim i odmornijim. 

Tamara Ćosić je ljubitelj nude i roze nijansi kada je reč o ruževima za usne.
Instagram 

izvor: fashion.hr