Nova godina nam se opasno približila, a praznična euforija se oseća na svakom koraku. Sa Novom godinom povezujemo početak svega novog, boljeg i lepšeg, a ove godine pravilo glasi, što sjajnije i veselije to bolje. 

Kada kažemo da nam je potrebna večernja šminka, definitivno mislimo na jači intenzitet, tamne nijanse senki na očima, neodoljive boje ruževa i intezivno rumenilo.

Ipak, celokupna šminka treba da blista a to ove sezone možete učiniti svetlucavim senkama ili šljokicama umesto tamnih nijansi na očima.

Važno da osmislite svoj novogodišnji izgled do najsitnijih detalja – od modernog nakita i trendi haljine, a mi vam nudimo najlepše ideja za šminku poput profesionalca.

Crveni karmin

Klasika je uvek u trendu. Ruž u crvenoj boji ne samo da će ti ukrasiti usne u novogodišnjoj noći, već upotpunjava kako sjajni tako i klasični makeup. Uz crveni ruž dovoljno je i samo koristiti malo maskare i ajlajnera.

Uz crveni ruž dovoljno je i samo koristiti malo maskare i ajlajnera u novogodišnjoj noći.
screenshoot/instagram 

Šljokičava senka

Gliteri na kapcima, u svim bojama i oblicima, postali su nezaobilazan deo mejkapa. Nova godina savršena je prilika da ispratite jedan takav trend, pa odaberite svoju omiljenu šljokičavu senku i zablistajte u stilu prave dive.
Upotrebi blistave senke ili dodaj šljokice u uglovima očiju na donjem i gornjem kapku, kao i iznad gornje usne, izgledaćeš trendi i uzbudljivo.

Nova godina savršena je prilika za šljokičave senke.
Instagram 

Istaknute jagodice

Praškasti ili kameni hajlajteri i tečni iluminatori koriste se na najistaknutijim delovima lica sa ciljem da se ove regije dodatno naglase. U njihov sastav ulaze fine svetlucave čestice koje stvaraju efekat prelamanja svetlosti, te licu daju svežinu i zdrav izgled.

Za dodatan sjaj i blistav ten za novogodišnju proslavu ne štedite na hajlajterima i iluminatorima.
Instagram 

Prirodan izgled

U slučaju da preferiraš prirodni izgled, evo predloga za očaravajući novogodišnji makeup sa prirodnim nijansama ruža i senki. Ovako nežan i prirodan izgled je takođe odličan izbor. Bež-braon tonovi za šminkanje očiju i usana mogu se upotpuniti sa malo sjaja u obliku hajlajtera. Odličan izbor za proslave sa kolegama i doček Nove godine kod kuće ili u krugu prijatelja.

Prirodna šminka za doček Nove godine kod kuće ili u krugu prijatelja.
Instagram 

Ajlajner u boji

Kada želite da odete i korak dalje, dodajte i ajlajner u neočekivanoj boji za dramatičniji efekat u najluđoj noći. 

Ajlajner u boji je odličan izbor za šminku u najluđoj noći.
Instagram 

Usne u boji višnje

Kao što verovatno znaš, pravilo šminkanja je da se naglašavaju ili usne ili oči. Ali, moderni trendovi šminkanja 2021/2022 nude uzbudljivu i strastvenu šminku u novogodišnjoj noći, kombinujući vedre palete, kako na usnama tako i na očima. Neverovatno spektakularan izgled daju usne u boji višnje i slična boja senki. Vlažan efekat usana može da se postigne sjajem za usne u boji višnje.

Ukoliko volite uzbudljivu i strastvenu šminku u novogodišnjoj noći se odlučite za karmine u boji višnje.
Instagram