Tokom prošle i sve do polovine ove godine, karmini su nekako pali u drugi plan naše make up rutine, a nekada se čak desilo i da ih ne stavimo - što je razumljivo, uzevši u obzir da hirurške maske nosimo gde god da krenemo.

Tako se i bjuti svet promenio i prilagodio situaciji, pa su balzami za usne postali važan deo svakodevne rutine. Sada, kakva god da je situacija, mi smo rešeni da se osilimo i konačno nosimo svoje omiljene ruževe.

devojka puci usne
Freepik 

Tako su nas dočekale i konačno lepe vesti za sve ljubiteljke boje na usnama- statement ruževi popularniji su više nego ikada!

Statement karmini su se vratili

Da li zbog toga što smo svi željni boje na usnama ili jednostavno želimo da svoj karakter iskažemo kroz lepe usne, nije važno. Važno je samo da su se karmini vratili, bolji i raznolikiji više nego ikad dosad! A evo i koje nijasne su must have!

Čokoladna smeđa

Od odeće, preko asesoara, do mejkapa, čokoladne smeđe nijanse su veoma popularne. Topli tonovi idealni su za predstojeće letnje dane. Uz to, izaberite olovku tamnije nijanse za potpuni vau efekat.

nasminkana devojka
Instagram 

Patlidžan

Plavkasto-ljubičaste bogate nijanse su prave statement boje, pa ne čudi što su ovi tonovi stigli i do sveta šminke. Definitivno ćete privući pažnju ovakvim nijansama na usnama.

taman ruz za usne
Shutterstock 

Inspirisano ružama

Nežni tonovi crvenih ruža su deo statement pokreta kada su karmini u pitanju. A ove nijanse pristaju gotovo svakom tipu kože.

crveni karmin na usnama
screenshoot/instagram 

Neonske boje

Jednostavno i sofisticirano. Uz ovakve boje, ostatak šminke bi trebalo da bude minimalan.

rozi ruz za usne
Freepik 

Narandžasto-crvena

Ova boja, može se slobodno reći, je apsolutni favorit mejkap umetnika ove godine.

nasminkana devojka
Instagram