Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO ZALEPITI VEŠTAČKE TREPAVICE U 6 LAKIH KORAKA? Da biste savladali KLJUČNA PRAVILA ne morate biti vrsan šminker

Za sve one koji se još uvek nisu odvažili da se upuste u avanturu zvanu stavljanje veštačkih trepavica, imamo reči ohrabrenja jer se nadamo da ćete savladati nekoliko ključnih pravila koja će vam pomoći da ih pravilno nanesete.

  Izvor: Shutterstock

Postavljanje veštačkih trepavice su najčešće noćna mora svih, ali zapravo postoje trikovi koji vam mogu poslužiti da ih na jednostavan i uspešan način zalepite.

Sve što vam je potrebno jeste par trepavica, lepak i ruke, a čak vam ni pinceta nije neophodna, ali može poslužiti u nekim prilikama.

Povezane vesti

1. Prvenstveno potrebno je da izmerite širinu vaših liniijskih veštačkih trepavica tako što ih prislonite duž vaših prirodnih trepavica. Ukoliko su linijske veštačke trepavice šire od vaših prirodnih trepavica, odsecite krajeve tako da odgovaraju.

 kako naneti vestacke trepavice Izvor: Freepik

2. Zatim nanesite lepak neku podlogu ili ruku, a potom trepavicama pokupite dovoljnu količinu lepila. Važno je da ne preterujete da ne bi došlo do neželjenih efekata.

Povezane vesti

3. Nakon što nanesete lepak na traku, sačekajte oko 30-ak sekundi tako da lepak postane lepljiv, ne potpuno suv ali da je na ivici da postane suv.

4. Podesite ogledalo tako da gledate na dole jer je to najbolji položaj koji odgovara da vidite mesto gde postavljate veštačke trepavice. Linijske veštačke trepavice možete postaviti tako što ih držite sa pincetama ili rukama, a treba ih postaviti neposredno iznad duž linije vaših prirodnih trepavica.

 kako naneti vestacke trepavice Izvor: Shutterstock

5. Nakon što nanesete veštačke trepavice i sigurni ste da su se dobro prilepile i da se lepak osušio, možete naneti ajlaner u pukotine tako da se ne vidi bilo kakva razlika između mesta gde su postavljene veštačke trepavice i gde počinju vaše prirodne trepavice.

6. Po izboru, možete naneti maskaru tako da dadatno ujednačite veštačke i prirodne trepavice. Ukoliko se desi da je razlika između veštačkih i prirodnih trepavica uočljiva, možete koristiti uvijač trepavica, a da pri tome obratite pažnju da ne oštetite veštačke trepavice.

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije