Možda razmišljanje o prvim danima leta deluje preuranjeno, ali pitanje je vremena kada će nam vreli dani zakucati na vrata. Osim što se radujemo što ćemo uskočiti u nešto lakše i prozračnije modne komade, radujemo se i ponovnom uvođenju malih, prolećno-letnjih beauty rituala zahvaljujući kojima će svaki 'look' izgledati besprekorno!

Preplanuli izgled kože jedan je od razloga zašto se toliko radujemo dolasku toplijeg perioda. Međutim, da bi se postigao taj neodoljiv ten, potrebno je određeno vreme izložiti kožu sunčevim zracima, a kako je prelazak sa tople trikotaže na nešto laganiju garderobu izuzetno brz i često nas zatekne, nije na odmet imati pri ruci proizvode koji stvaraju prelep preplanuli put. Naravno, reč je o kremama za samopotamnjivanje, koje su mnogo zdravija opcija od solarijumima, a čije formule daju lepu, pristojnu nijansu, bez brige o narandžastim tonovima i flekama koje je nemoguće isprati kasnije.

Da bi ovaj tretman bio uspešan i stvorio što prirodniji izgled, važno je dobro pripremiti kožu za njihovu primenu, kao i odabrati kvalitetne proizvode. Pre nanošenja kreme potrebno je uraditi kvalitetan piling, a zatim dobro osušiti i naneti losion bez ulja na ruke, pete, laktove i kolena. Ovaj korak je važan kako bi se krema za samopotamnjivanje ravnomerno nanela, a u nastavku smo odabrali neke sjajne proizvode koji vam mogu pomoći da postignete savršen ten.

1. Ziaja losion

ziaja losion za samopotamnjivanje
lilly.rs 

2. Sunkissed pena

Sunkissed pena
lilly.rs 

3. Clarins Sef Tanning Instant Gel

Clarins Sef Tanning Instant Gel
Clarins.com 

 Bonus video

Kako pripremiti kožu za proizvode za samopotamnjivanje? Tiktok/auroralovestrand

Izvor: Wanted A.N.