Ako se i o jednom proizvodu pisalo i pričalo poslednjih nedelja, to je, bez sumnje, gel za samopotamnjivanje brenda B.tan.

U prvi mah, mnogi su mu dali šansu samo zato što je u formi gela, što je novitet, s obizirom da su proizvodi za samopotamnjivanje uglavnom kremasti ili penasti. 

Međutim, veoma brzo b.tan gel postao je must na listama trendseterki.

b.tan je gel za samopotamnjivanje o kom mreže ne prestaju da bruje.
minetan.eu 

Osim što daje najprirodniji osunčani ten, ne ostavlja fleke, a nema ni onaj karakteristični miris koji inače imaju proizvodi sa samopotamnjivanje. Oni koji su ga probali kažu da klizi po koži, upravo zato što je formula takva. 

Cena mu je na zvaničnom sajtu 16,99 evra, a širom Evrope može se naći u DM-u. Očekuje se da se veoma brzo pojavi i u DM i Lilly drogerijama u Srbiji, ali nije isključeno da će mu cena biti nešto viša. 

Ipak, sudeći po recenzijama, ovaj proizvod definitivno je opravdao višu cenu. Isprobale su ga već i naše poznate trendseterke kao što je i influenserka i makeup umetnica Tamara Dimitrić, poznatija kao Tashlicious koja je i sama podelila rezultate dobijene b.tanom.

Tamara je pokazala rezultate samopozamnjivača u formi gela.
tiktok/tashlicious 

Kao što vidite i sami, rezultat je ten koji izgleda osunčano i prirodno. Ovaj proizvod možete nanositi čistim rukama (ne zaboravite da ih posle operete) ili rukavicom, baš kao što bi to uradili i sa bilo kojim drugim.

Ne zaboravite da pre toga dobro operete kožu i uradite piling, a potom je hidrirate. I naravno, da vam ne bi ostajale fleke, nevezano da li koristite ovaj ili neki drugi proizvod za samopotamnjivanje, ne zaboravite da nanesete veću količinu hidratantne kreme na pregibe poput laktova, kolena i slično.

Bonus video:

5 LAKIH TRIKOVA DA UVEK IZGLEDATE DOBRO ČAK I NA VRUĆINI: Idealno za one koji ne vole šminku TikTok/karajewel