OMILJENI HOLIVUDSKI FRIZER NAM JE POKAZAO KAKO DA NAPRAVIMO SAME "ZAVESA ŠIŠKE" Trendi frizura koja se lako stilizuje

Kris je na svom Instagramu podelio turtorijal za najhrabrije

Instagram

Zavesa šiške pod svetlima reflektora ponovo stavljaju slojevite i atraktivne frizure koje smo već mogli videti na nekim poznatim damama, a predstavljaju i sjajan izbor za proleće. Odlično ih je u nekoliko navrata nosila i Dženifer Lopez, a za njih je, naravno, zaslužan njen stilista za kosu Kris Epleton.

Frizer slavnih u čiju se klijentelu ubrajaju Kim Kardašijan, Arijana Grande, Kajli Džener i Dua Lipa na svom Instagram profilu za sve hrabre napravio je i kratki tutorijal – kako napraviti zavesa šiške. Ako si dovoljno hrabra, uzmi makaze u ruke i pomno pogledaj Krisov video snimak.

Prema njegovim rečima, najpre treba da odrediš deo kose od koje ćeš napraviti šiške i to u obliku trougla, zatim je razdeliš po sredini. Svaku polovinu šišaj od jagodičnih kostiju do vilice izbegavajući tupi rez.

"Zavesa šiške moraju odavati utisak mekoće i slojevitosti", napomenuo je slavni frizer.

Za glamurozni utisak nanesi sredstvo za volumen kose a zatim šiške osuši fenom u smeru razdeljka. Naknadno volumen možeš postići uz pomoć blage talase.

"Zbog tebe postupak deluje tako lagano", "Savršeno", "Prekrasno","Tvoj rad je neverovatan", komentarisale su tutorijalom.

Ovaj zadatak možeš poveriti i prijateljici ako smatraš da ima spretne ruke, a naravno najsigurnija opcija je odlazak frizeru. Šiške se lako stilizuju, a možeš in nositi ravne - preko čela, na sredini kao i sa strane.