TAJNA SJAJNE I NEGOVANE KOSE DUNJE JOVANIĆ: Kako izgleda njena rutina i šta OBAVEZNO morate da primenite

Dunja Jovanić otkrila je kako neguje kosu da bi bila sjajna i lepa i čega morate da se pridržavate da bi joj vratili zdrav izgled.

Instagram

Dunja Jovanić važi za jednu od najpoznatijih influenserki na domaćoj sceni i često sa svojim pratiocima razmenjuje mišljenja i savete, pa je tako i ovog puta podelila jedno svoje iskustvo.

Ona je i ovoga puta na svom Instagramu komunicirala sa svojim fanovima na temu nege kose, što je ženama jako bitno i nešto o čemu često razgovaraju i podelila svoje iskustvo što se tiče nege iste.

Influenserka je na fotografiji sa kratkom kosom napisala svoje iskustvo:

Instagram 

"Ja se šišam na 6-10 nedelja i moram da vam kažem da je moja najbolja odluka za zdravu kosu bila šišanje na kratko, ili "reset" jer mi je posle godina farbanja i nadogradnje, bilo potrebno da svu tu izmučenu kosu odsečem i da krenem "ispočetka".

"Moja kosa od tada ima neverovatan sjaj i ne sećam se kada je bila zdravija".

"Fashion beba" takođe kaže da smatra da treba u određenim godinama da probate sve, od frizure do boja kose, ali postoji taj jedan trenutak kada kosu treba pustiti da diše.

Instagram 

"Zaboravite keratine, silne tretmane, ispravljanja... pustite vašu kosu i pustite je da diše i onda će se desiti upravo ono što se desilo sa mojom kosom - vratiće joj se prirodni sjaj", objasnila je Dunja jednom prilikom.