Čini se da je mnogim ženama, barem u našem okruženju, od svih beauty rituala pranje kose nešto je što im zaista najteže pada.

Najčešći razlog toga jeste što pranje kose oduzima poprilično vremena jer kosu nije dovoljno samo oprati već ju je potrebno i stilizovati, a to ponekad može da traje satima.

Upravo zato ne iznenađuje da bi mnoge žene rado preskočile dan kada je po rasporedu pranje kose, a s ovim genijalnim frizurama je to itekako moguće!

Postoje frizure koje nam mogu odložiti pranje kose.
Instagram 

Otkriće da postoje frizure koje nam mogu pružiti još dan, dva oduška nas je oduvalo u trenu. Toliko su stylish i cool da nema bojazni da neće skrenuti pažnju s neoprane kose.

Takođe, ove frizure su omiljeni izbor kada su temperature nešto više i kada se pojačano znojimo jer drže kosu na jednom mestu, a i sklanjaju je s lica. 

Punđa je najbolja frizura za leto.
Instagram 

Kao apsolutni favorit izdvaja se punđa, frizura koju možemo kreirati u tren oka, a koja je neverovatno elegantna i sofisticirana. Kada govorimo o punđama, i ove sezone se nose njene razne varijacije; od messy izgleda pa sve do urednog, zalizanog looka.

Tu su još i pletenice koje se izdvajaju kao sjajan odabir ako imate nešto više vremena za stilizovanje kose, a kao veliki trend ovog proleća su i romantične šnale.

Ova frizura zapravo je stylish varijanta klasične punđe te pruža ženstven utisak i najležernijem outfitu. U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih frizura zahvaljujući kojima neće imati nijedan 'bad hair day'!