Nimalo nije iznenađujuće da bob frizura i dalje dominira kada su u pitanju trendovi za kosu, a nije teško razumeti zašto: svestran je koliko i laskav, a može biti pomalo buntovan, seksi i vrlo, vrlo chic.

Francuski bob, zvani još i pariški bob, je odlična frizura za leto, kaže i Nik Letam, poznati londonski frizer.

"Posebno kada je sa šiškama", dodaje.

Francuski bob, zvani još i pariški bob, je odlična frizura za leto.
Instagram 

Bob ošišan do brade s nekoliko pramenova koji su u ravni usta je verovatno najlakša frizura za održavanje koju možemo samo da poželimo za leto. Malo pene za kosu, prirodno osušena kosa, nekoliko pramenova sklonjenih iza uha i spremna si.

Pariški bob pristaje gotovo svakom obliku lica. S pramenovima koji se lagano uvijaju prema bradi, za uokvirivanje srcolikog, ali i duguljastog oblika lica pariški bob se čini kao sjajna stvar.

Ono zbog čega je toliko tražen među ženama jeste činjenica da se pariški bob smatra dobro ošišanom frizuru koja štedi vreme stilizovanja i apsolutno stvara opušten vibe koji mnogi traže.

Kako stilizovati pariški bob Instagram/thehairbros

Pored toga, ukoliko se borite sa suvim krajevima jedno od rešenje jeste šišanje više centimetara.   

I treće, pariški bob je fleksibilan kada su u pitanju frizuru, što rezultira da izgleda lepo i kada je zalizana i mokra, a prirodno sušenje pridonosi neurednoj privlačnosti francuskog boba.

Pariški bob je fleksibilan kada su u pitanju frizuru.
Instagram 

Kako je priznati londonski frizer rekao, ova frizura izgleda naročito lepo i kada uključuje šiške. One se mogu izvući na stranu, poput zavesa šiški, ne izgledaju strogo i ne odskaču od ostatka frizure.

Kosa ima lakoću, slojevi su suptilni i ima dovoljno lepršavosti u kosi. Izgleda neverovatno slatko kad je kosa napola podignuta, a iako se ubraja u red kratkih frizura još uvek ostavlja mogućnost da kosu vežeš ili skloniš s lica, a da i dalje izgleda jako chic.