Ukoliko se mučite sa slabom i beživotnom kosom, onda vam je poznato koliki je problem lako i brzo postići volumen u korenu. Bez da držite viklere ili uvijate kosu, TikTokeri su otkrili trik za koji je potreban samo fen i četka.

Stilizovanje kose je nešto o čemu gotovo svakodnevno pridajemo puno pažnje, a pogotovo oni koji imaju problema sa postizanjem volumena na tankoj kosi.

Problemi sa postizanjem volumena na tankoj kosi
Freepik 

Svi traže brza i laka rešenja, a sada su ga korisnici društvenih mreža konačno otkrili. Bez potrebe da držite viklere ili uvijate kosu, postoji trik za koji vam je potreban samo fen i četka.

Istina je da i u kućnoj radinosti možete postići takav efekat uz pomoć aparata koji sigurno posedujete. Trik je naišao na toliko odobravanja ponajviše jer ne oštećuje kosu poput pegle ili figara, a daje fenomenalne rezultate.

Trik za volumen u korenu Instagram/labor.stil

Naime, sve što treba da uradite jeste da običnom četkom odignete kosu ka razdeljku, a zatim vrućim vazduhom 5-8 sekundi prelazite kosu u korenu, a zatim 3-5 sekundi finiširate hladnim vazduhom.

Ovaj trik daje instant volumen u korenu koji će i najtanjoj i beživotnoj kosi dati život i razigranost.
Instagram 

Ovaj trik daje instant volumen u korenu koji će i najtanjoj i beživotnoj kosi dati život i razigranost. Ovaj trik dopao se milionima žena, a one koje su isprobale su oduševljenje rezultatima i uvele ga kao korak koji ne izostavljaju pri sušenju kose.