Kao i u modi, postoji nekoliko klasika s frizurama koje jednostavno uvek, takoreći, prolaze.

Tako je i sa frizurama srednje dužine uvek je u modi, posebno ako želite promenu ali ne želite da je se odreknete posebno kada poželite da kosu podignete u rep ili punđu.

Pa ako vam je već dosta beživotne kose bez sjaja koja vapi za promenom ova dužina je idealno rešenje jer podiže volumen i kosu čini bujnijom i lepšom.

Bez obzira na to oblik lica, da li ste mlađi ili stariji - ovo su frizure savršene za svaku ženu.

Poigrajte se sa razdeljkom

Osim što bob dolazi u bezbroj varijanti, možete isprobavati i različite razdeljke. Oblikujte kosu npr. u zavodljivu varijantu s razdeljkom sa strane ili po sredini. I sjajna je stvar da zavisno o tome kako razdelite kosu, frizura uvek izgleda potpuno drugačije.

Osim što bob dolazi u bezbroj varijanti, možete isprobavati i različite razdeljke.
Shutterstock 

Meki talasi

Kada midi bob ukrasimo mekim talasima, on predstavlja savršenu mešavinu otmenog i ležernog. Zavisno od prilike, koristimo ili četku ili figaro - jednostavno i cool.

Kada midi bob ukrasimo mekim talasima, on predstavlja savršenu mešavinu otmenog i ležernog.
Shutterstock 

Glatki bob

Klasična ravna bob frizura odiše bezvremenskom elegancijom, iako je vrlo jednostavna za stilizovanje. Preporučamo korišćenje spreja za toplotu i peglu za kosu za ovakav look.

Klasična ravna bob frizura odiše bezvremenskom elegancijom.
Instagram 

Bob sa šiškama

Ovaj midi bob ošišan je ravno, a kako ne bi izgledao prestrogo, sa šiškama dobija poseban šarm i prozračnost. Ako niste spremni na trendi ravne šiške, odlučite se za 'zavesa šiške', odnosno varijantu šiški koje su sa spoljnih strana duže i tako se skladno stapaju s ostatkom kose.

Ravno ošišan bob sa šiškama dobija poseban šarm.
Instagram 

Kovrdžava kosa sa šiškama

Ko kaže da žene sa kovrdžavom kosom ne mogu da nose šiške? Kovrdžave šiške izgledaju fantastično – a mi to potvrđujemo! Osim toga, pristaje većini kovrdžavih žena. Jedini uslov je da kosa mora veoma dobro da bude ošišana kako bi frizura izgledala prirodno i ležerno.

Kovrdžave šiške izgledaju fantastično.
Instagram 

Stepenasta

Ova frizura ima moć da kosi daje volumen i savršeno uokviruje lice. Prednji deo kose je malo pod uglom da bi se dodatno pojačao volumen. Može se prilagoditi gotovo svim oblicima lica, bez obzira je li ono duguljasto, okruglo ili četvrtasto. Stepenasta frizura srednje dužine se lako održava i znatno skraćuje jutarnje spremanje za posao.

Stepenasta frizura ima moć da kosi daje volumen i savršeno uokviruje lice.
Sipa USA / ddp USA / Profimedia