Ako su nas beauty svet i moda išta naučili, to je da su trendovi ciklični. Dovoljno je da pogledate društvene mreže, pa da vam na prvi pogled bude jasno sve o čemu govorimo.

Tanke obrve iz devedesetih, kristali i colourful šminka iz osamdesetih... samo su neki od primera, a sada se još jedan trend vratio na velika vrata - isfenirane frizure pune volumena.

Lepa svaki dan uvija kosu toplim viklerima.
Instagram 

Nakon što se influenserka Tamara Ćosić, poznatija kao Lepa svaki dan, uslikala sa raskošnom loknastom kosom punom volumena, počela su da joj pristižu pitanja uz pomoć čega je dobila efekat kao da je tek izašla iz frizerskog salona.

I dok su žene nekada znale satima da sede kod frizera, a potom strpljivo čekaju ispod haube dok se vikleri zagrevaju, užurbani stil života im to danas ne dozvoljava. Srećom, sada je došlo vreme za nove tehnike.

Lepa svaki dan za raskošne loke koristi tople viklere.
Instagram 

Reč je o dobro poznatim "toplim" viklerima koje u svom stilizovanju kose praktikuje Tamara, a kako je istakla ovaj proizvod joj je jedan od favorita.

Ono što je posebno istakla jeste da topli vikleri daju lokne pune volumena i kosu odignutu od korena uz samo 5 minuta držanja. A kako izgleda ceo proces uvijanja možete pogledati kod Tamare u videu na njenom Jutjub kanalu: