Bob frizure dominiraju i ovog proleća, a ako ste u nedoumici, pogledajte na društvenim mrežama gde možemo videti različite verzije popularnog boba. Nije iznenađujuće da baš on nosi titulu najpopularnije frizure sa više od 200.000 mesečnih pretraga.

Pitanje je, ako ste se odlučili za bob, koju verziju da izaberete? Na svakih nekoliko nedelja pojavi se nova varijanta boba koja postane pravi hit, a sada je na redu ona čija je najveća vrlina to što se zaista lako održava.

Reč je o bobu koji je veoma sličan francuskom, ali je malo razigraniji i više neuredniji. Frizeri kažu da odlično izgleda u kombinaciji sa šiškama, a krajevi su ošišani tako da kosa ima prirodan pad.

Njegova najveća prednost je što se zaista lako održava, a s obzirom na to da tome težimo kada nastupe topliji dani nimalo ne čudi podatak da je ova frizura sve traženija u salonima ovog meseca.

Bob je frizura koja se lako stilizuje i sjajno se slaže sa šiškama.
Shutterstock 

Stilizovanje je toliko jednostavno da kosa izgleda najbolje kada se osuši prirodno, na vazduhu.

Takođe se mnogi stilisti slažu da je idealna za sve one koji traže neurednu frizuru koju na čije stilizovanje neće utrošiti više od 5 minuta svaki dan.

Ovakav bob pristaje različitim oblicima lica, kao i različitim teksturama kose, a verujemo da će mu se najviše obradovati oni sa tankom jer će joj vizuelno dati na gustini i volumenu.

Na svakih nekoliko nedelja pojavi se nova varijanta boba koja postane pravi hit.
Instagram