POPULARNA GLUMICA NOSI "NAJRUŽNIJU" FRIZURU NA JEDINSTVEN NAČIN: Vratio se zaboravljeni trend i duge šiške više nisu IN

Aleksa Demi početkom marta predstavila je novu frizuru kada je ponela mikro šiške, a sada nam je pokazala kako ih možemo nositi i na elegantan način

aleksa demi nosi mikro šiške
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Aleksa Demi, zvezda serije "Euforija" među prvima je ponela novi beauty trend mikro šiške.

Glumica je početkom marta predstavila novu frizuru na Nedelji mode u Parizu kada je svoju dugu kosu drastično skratila i novim imidžom mnoge iznenadila.

Novi beauty trend - mikro šiške podelile su mišljenja zbog neobičnog izgleda - dok jedni smatraju da im nedostaje ženstvenosti, drugima se veoma dopadaju, ali svi su se složili oko jedne činjenice - ovo je zaista nešto neobično.

aleksa demi u martu je predstavila novu frizuru - mikro šiške
Perusseau - Da Silva / Bestimage / Profimedia 

Duge i bujne šiške tada više nisu bile in, već su u fokusu kratke šiške, barem tako tvrde trendseteri. I dok tradicionalne šiške prekrivaju obrve ili su neposredno iznad njih, njihova mikro verzija zahteva da budu još kraće - do polovine čela i da otkrivaju cele obrve.

aleksa demi nosi mikro šiške na elegantan način
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

 Aleksa Demi ne odustaje od mikro šiški, a nedavno je na jednom događaju povodom serije "Euforija" pokazala i kako možemo da ih nosimo na elegantan način.

Aleksa je kosu zalizala, dok je zulufe i uvojke mikro šiški istakla i time stvorila jedan veoma efektan šik look.

"Kratke šiške definitivno pokazuju da ste puni samopouzdanja. Buntovna su frizura i definitivno nisu za osobe koje nemaju hrabrosti. Više volim kad su teksturirane nego izravno ravne", tvrdi frizer slavnih Džejms Prajs.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši