Gotovo da je pitanje trenutka kada će nam Nova godina pokucati na vrata, pa smo tako ovih dana u potpunosti prepušteni organizovanju najluđe noći u godini.

Bez obzira na to planirate li doček Nove godine provesti na nekoj ludoj žurci, prelepoj destinaciji ili u svom domu, ono što je zajedničko svima jeste želja da ovu staru godinu ispratimo u što boljem izdanju!

Uz nešto posebniji outfit, koji se najčešće svodi na klasične nijanse poput crne ili crvene, dok se oni odvažniji neretko odlučuju i za šljokičasta izdanja, druga stavka koja itekako zaslužuje našu pažnju jeste frizura.

Imati prelepo stilizovanu kosu kao iz salona ponekad se čini kao izazov koji bi najradije prepustili rukama stručnjaka, ali za lepu frizuru nije toliko nužno znanje ili iskustvo, koliko volja. Postoji poprilično veliki broj frizura koje su jednako efektne kao da ste satima sedeli u frizerskoj stolici i koje vrlo lako mogu napraviti i najveći amateri.

Glamurozni look najlakše je kreirati elegantnim ukosnicama i jednostavnim punđama.
Instagram 

Primera radi, glamurozni look najlakše je kreirati elegantnim ukosnicama, koje su veliki povratak na beauty scenu doživele pre nekoliko sezona.

Od onih glomaznih, pa sve do onih ukrašenih blistavim cirkonima, sigurni smo da željeni efekat neće izostati. Takođe, kosa svezana u rep je frizura koju smo rado nosili tokom cele godine, ali pravi twist možete napraviti ako kosu zavežete na nekoliko mesta po celoj dužini, kreirajući tako popularnu frizuru 'bubble tail'.

Nekoliko predivnih i inspirativnih frizura izdvojili smo u nastavku teksta, a za koje smo sigurni da će začiniti vaš glamurozni look!

Instagram fhfd