Kaja Gerber, ćerka supermodela Sindi Kraford kojoj mnogi predviđaju blistavu karijeru u svetu mode, nedavno se odlučila za promenu imidža, a rezultat je cool frizura o kojoj svi bruje

Vremena kada smo Kaju Gerber slavili kao kraljicu boba sad su davna prošlost!

Lepa 20-godišnjakinja bila je na jednom događanju u San Francisku gde se pojavila s novom trendi frizurom koja donosi vajb ludih 70-ih u 2021. godinu, a upućeni smatraju kako ćemo je itekako viđati u mesecima koji su pred nama.

Tzv. shag frizura, odnosno kosa ošišana u slojevima s naglašenim volumenom vratila se u velikom stilu i nikad nije izgledala privlačnije.

Shag à la Kaja Gerber suptilno je stilizovana i opušteno pada na ramena, a poseban šarm daju meko ošišane šiške koje naglašavaju jagodice i oči. Jasno je da se radi o frizuri koja izgleda istovremeno ženstveno, mladenački i pomalo divlje.

Kaja Gerber nosi najpopularniju frizuru shag sa šiškama koja je laka za stilizovanje.
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Ova divna frizura posebno dolazi do izražaja kod ovalnih i srcolikih lica, kao i kod tekstura kose koja je blago valovita i ne previše ravna.

Hvaljeni celebrity frizer Dimitris Gianneto je za Kaju osmislio varijantu frizure koje dopušta da šiške padaju na lice ili ih može nositi s razdeljkom u sredini, te u oba slučaja konačni rezultat je podjednako fantastičan.

Kako biste postigli volumen i naglasili stepenasto ošišane pramenove, na kosu nanesite sprej sa slanom vodom i prstima oblikujte lagane pramenove. Ukoliko želite da je kosa još bujnija, na kosu osušenu peškirom nakon pranja možete dodati malo pene za volumen. Uopšteno, shag je idealan za sve koji traže kul frizuru koja ne zahteva nikakav napor u stilizovanju.

Frizura nije teška za održavanje i ako je dobro ošišana nećete imati puno posla oko stilizovanja.

A novi kul look Kaje Gerber, najbolji je dokaz da shag sa šiškama može izgledati i super elegantno, a u galeriji pogledajte i kako to izgleda:

Sipa USA / ddp USA / Profimedia Kaja Gerber najavljuje veliki trend shag frizure sa šiškama.