NE ZAHTEVA FARBANJE NA SVAKA 3 MESECA: Shatush tehnika je laka za održavanje i daje najprirodnije pramenove

Najnovija trendi tehnika pramenova kose shatush je jedna od lakših za održavanje.

Leto je odlično vreme za promenu i osveženje izgleda, a nova boja kose upravo ima takav efekat
Instagram 

Kao i u modi, novi trendovi redovno se pojavljuju i u beauty sferi, a u poslednje vreme omiljeni su nam oni koji se tiču kose. Međutim, ovaj put nas ne nadahnjuje šišanje ili određena boja, nego nova tehnika farbanja kose. Sada su balayage, pramenovi, ombré i sl. suočeni s konkurencijom najnovijeg trenda boja kose: shatush.

Zbog čega je shatush tako popularan?

Slično balayageu, shatush daje kosi veću dimenziju i mekani izgled kroz svetlije pramenove. Međutim, razlika je u tome što frizer u kosu stavlja pramenove tehnikom slobodne ruke, koja uglavnom ističe samo pramenove kose koje bi inače prirodno poljubilo sunce.

shatush pramenovi u kosi
Instagram 

Rezultat: kosa dobija još mekši i prirodniji izgled. Osim toga, lako možeš dopustiti da pramenovi izrastu u jesen ili zimu, a da ne rizikuješ primetnu promenu u kosi.

Shatush tehnikom možete ofarbati i celu kosu ili pak istaći pramenove samo uz lice.

Kome je namenjen shatush?

Bez obzira da li je to plava, smeđa ili crvena kosa: tehnika nežnog farbanja kose prikladna je za sve koji žele „wow efekat“ za svoju kosu, ali istovremeno vole prirodan izgled.

pramenovi u kosi
Instagram 

Kako bi učinak bio savršen, nežni pramenovi uvek bi trebali biti za nijansu svetliji od prevladavajuće boje kose. Koja je to nijansa za tvoju boju kose, trebala bi otkriti razgovarajući sa svojim proverenim frizerom.

Budući da nismo opisali kako izgleda postupak farbanja ove "slobodne tehnike" farbanja, možete deo izvedbe pogledati u videu. Slika govori više od reči u ovom slučaju.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši