PROGLAŠENA JE NAJLEPŠOM ŽENOM SVETA, A SADA VIDIMO KAKO IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Dok joj se jedni dive, drugi je razapinju

Bela Hadid koja je pre 3 godine proglašena za najlepšu ženu sveta pokazala je kako njeno lice izgleda bez trinke šminke

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka Bela Hadid proglašena je 2019. najlepšom ženom sveta kada su naučnici izračunali da ima takozvani zlatni presek – savršene crte lica. Popularna Bela rešila je da svojim pratiocima i fanovima pokaže kako izgleda bez grama šminke, te je tako na Instagramu podelila jutarnje fotografije i otkrila kako izgleda čim ustane iz kreveta.

Mnogi su se složili da je Bela lepa i bez glamurozne šminke i frizure – u beloj spavaćici, razbarušene kose i sa širokim osmehom.

Bela je ovim potezom pokazala da čak ni ona nije spremna za pistu čim otvori oči i da izgleda kao većina običnih devojaka u kućnom izdanju.

Manekenkin potez svideo se mnogim njenim pratiocima, koji je ohrabrujuć za mnoge žene jer ona pokazuje i svoju realnu sliku, a ne samo ulepšanu, koju viđamo na naslovnicama.

Shutterstock 

Iako je Bela proglašena najlepšom, na društvenim mrežam se mogu pročitati komentari korisnika koji smatraju da za Belinu lepotu nije zaslužna majka priroda, već plastična hirurgija.

Kao dokaz priložene su strae fotografije, iz tinejdž doba, ali i nešto "svežije" od pre četiri-pet godina.

Instagram 

Na njima se jasno vidi da je Bela drastično drugačija, a stručnjaci tvrde da redovno koristi botoks, da je stavljala filere u usta i jagodice, radila bradu, mačje oči, kao i da je operisala nos. Takođe, mnogi sumnjaju da se Bela godinama unazad divila lepoti bivše manekenke Karle Bruni, te da je po uzoru na nju operisala svoje lice.

U prilog tome govori i kolaž koji se pojavio na društvenim rmežama i sličnost među njima je zaista neverovatna. Ipak, Bela tvrdi da se nije podvrgla plastičnoj hirurgiji.

"Ljudi stalno pričaju da sam imala operacije. Znate šta? Možete slobodno da mi skenirate lice kako god želite, videćete da ništa nisam radila. Ja se zapravo plašim filera, odnosno mogućnosti da nešto pokvarim na licu", pričala je Bela svojevremeno za časopis "InStyle", ali njenoj priči niko ne veruje. Kako je nekada izgledala i koliko se promenila pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Robert O' Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Bela Hadid danas važi za ženu sa najlepšim licem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!