Sestre Hadid žare i pale modnom scenom. Prvo smo upoznali Điđi, a onda je na scenu stupila Bela koja je stalno na granici i ne može da se odluči da li će biti zavodnica ili skromna devojka.

Tako je bilo i ovaj put. Ova lepa 25- godišnja manekenka je zagolicala maštu serijom provokativnih fotki na Instagramu, na kojima pozira u lascivnoj kreaciji slavnog kreatora Žan Pol Gotjea.

Bela je uskočila u kreaciju staru gotovo dve decenije, a reč je o delikatnoj, lepršavoj, zavodljivoj toaleti od prozirnog, sivog tila sa prorezima u predelu grudi.

Haljina je sama po sebi izrazito senzualna, a manekenka je sve dodatno zabiberila poziravši u trenutku dok je nije u potpunosti obukla. Tako je čitava jedna strana tela ostala izložena pogledima, sa akcentom na Belinu golu zadnjicu.

Ove fotografije prikupile su gotovo milion lajkova, ali i brojne komentare - kako one pohvalne, tako i one u kojima su je iskritikovali. No, kada je reč o Beli sredine nema i mišljenja su uvek podeljena.

"Najvrelija žena svih vremena", "Toliko si lepa, a lepota tvoje duše bukvalno sija", "Perfekcija", "O moj Bože, kakve fotke", "Ti si prokleto savršena", "Željna si pažnje kao sredovečna domaćica", "Ikona", "Dosadna, kao i uvek", "Njeno lice se stalno menja", "Uopšte nije atraktivna, ne razumem pomamu za njom", samo su neki od komentara.

Bela demantuje da je radila korekcije na licu
Shutterstock 

Inače, nedavno se povela polemika o Belinom izgledu. Na internetu su se pojavila fotografije iz tinejdžerskih dana koje otkrivaju koliko se mankeneka promenila, dok Bela tvrdi da nije imala nikakve korekcije na licu. Koliko se Bela promenila od tinejdžerskih dana pa sve do sada i da li je zaista nešto radila na svom licu, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Robert O' Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Bela Hadid danas važi za ženu sa najlepšim licem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

izvor: stil