"MORAO SAM 30 PUTA DA SE ISTUŠIRAM POSLE NJE" Bivši ju je ponizio sramnom izjavom, a ON joj je vratio osmeh na lice

Amber Rouz proslavila se vezom sa reperom Kanje Vestom, a on ju je sramnom izjavom ponizio nakon što su raskinuli

Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivša striptizeta Amber Rouz javnosti postala poznata kada se zabavljala sa reperom Kanje Vestom. Par se upoznao 2008. godine, zajedno su bili dve godine, a ona je tada, kao i danas plenila pažnju svojom obrijanom glavom, tetovažama i bujnim oblinama.

Mnogi su tada mislili da će Amber i Kanje stati pred oltar, ali usledio je krah romanse. Rouzova je nakon raskida tvrdila da ju je Kanje varao s Kim Kardašijan u koju je godinama bio zaljubljen.

LYDIE / Sipa Press / Profimedia 

Amber posle raskida s reperom počela da vređa Kim, nazvala ju je i razaračicom porodica, ali Kanje je uzvratio sramnom uvredom koja se i dan danas prepričava.

"Da je Kim htela da bude sa mnom kada sam ja to prvi put poželeo, Amber se ne bi nikada dogodila. Drugoj ženi je teško da bude s muškarcem koji je prethodno bio s Amber. Morao sam da se istuširam 30 puta nakon nje kako bi Kim spavala sa mnom", rekao je tada Kanje, a njegova sramna izjava šokirala je svet.

DUTCH... / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Amber je sve ove godina ponosno nosila svoje tetovaže i neobičnu frizuru, a početkom 2020. na čelo tetoviala imena svoje dece - Beš i Sleš. Trenutno je u vezi s muzičkim producentom Aleksenderom "AE" Edvardsom s kojim je prvi put viđena u oktobru 2018. godine.

@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Starleta na čelu nosi tetovažu

Paparaci su ih endavno snimili na Koačeli, a delovali su veoma srećno i zaljubljeno.  Uprkos svom stilu, Amber osvaja svojim divnim osmehom koji je pokazala i sada, iako zaista nikome nije jasno zašto je tetovaže stavila upravo na čelo. 

Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!