NOVA PROBA KONSTRAKTE OTKRIVA KAKO ĆE IZGLEDATI NASTUP: Pevaće na SRPSKOM, ali zbog ovog detalja SVI će je RAZUMETI

Poslednja proba naše predstavnice Evrovizije Konstrakte otkrila je kako će izgledati nastup u Torinu.

ATA Images

Konstrakta očekivano svakim danom privlači sve veću pažnju u Torinu, a peti dan proba uoči takmičenja za Pesmu Evrovizije 2022, još jednom je bila na vrhuncu zadatka zajedno sa svojim novim timom.

I dok su se na putu do Torino desile razne promene, mnogi su strepeli da će biti promena i u izvođenju pesme.

Nakon poslednje probe postalo je jasno da će nastup biti obogaćen titlovima koji će bolje pomoći publici da razume pesmu – poruka njene pesme će biti jasna svima koji znaju engelski jezik.

Amir Hamzagic/ATAIMAGES 

Na sajtu escxtra, koji je propratio najnoviju verziju nastupa Konstrakte, koja izvodi pesmu „In Corpore Sano”, recenzija je pozitivna, što nije slučaj kod svih izvođača.

Kurir/Nenad Kostić 

Nastup koje prati lavor, peškir i sapun, kao što smo videli na nacionalnom finalu, ostaje isti. Ceo performan prati dinamičnost, kao i kamera koja beleži sve propratne i važne detalje. Primetna je, međutim, promena – određene reči sada su istaknute u tekstu na ekranu:

„Koja je tajna zdravog tela?“

„Umetnik mora biti zdrav“

“Ostavljena sam sama"

Konstrakta konačni nastup za Evroviziju  Youtube

Uz frenetično osvetljenje i LED efekte, engleski prevodi dopunjuju odličnu sliku na bini, a završna nota “ šta ćemo sad?” potvrđuje glavnu poruku pesme – zdravlje, prenosi Kurir.

Zahvaljujući zanimljivoj pesmi i stajlingu o njoj bruje svetski mediji, a mnogima je upravo ona postala favorit za pobedu.

Što se tiče stajlinga, ostaje da će se Konstrakta pojaviti u belom outfitu, dok će njeni pratioci biti u crnim mantilima, sa prepoznatljivim belim peškirima.

Da je pesma napravila pravu pometnju govori i aplauz u pres centru čak i onih koji su smatrali da je naša ovogodišnja pesma na Evroviziji sinonim za "pesmu kovida", a kako je izgledala prva Konstraktina proba pogledajte u nastavku:

This browser does not support the video element.

Prva proba Konstrakte u Torinu  tiktok/eurovision

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!