BILA JE PEVAČICA SA NAJLEPŠIM OBLINAMA: Žene su plaćale da izgledaju poput nje, a sad je na plaži niko nije prepoznao

Šakira je iznenadila sve ispijenim izdanjem na plaži.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada se te 2001. godine pojavila s hitom "Whenever, Wherever" nema ko nije gledao u izvajano telo lepe Šakire koja se zaosno uvijala u spotu. Žene su masovno krenule na trbušni ples, a te godine jedna od najpopularnijih intervencija bila je liposukcija stomaka, samo da bi se dobila toliko željena figura peščanog sata koju je proslavila, mnogo pre Kim Kardašijan upravo zgodna Kolumbijka.

U vremenu koje sledi ređala je manje i više uspešne hitove, a sve do poslednjih godina nije bila poznata po skandalima. Međutim, sve se izokrenulo kada su takozvani Pandorini dokumenti otkrili sve o proneverama novca i utaji poreza.

Najpre je njen suprug poznati fudbaler Žerard Pike morao da plati 2.1 milion dolara kazne za utaju poreza tokom 2008, 2009 i 2010. godine. Kazna je trebalo da bude i veća, ali su njegovi advokati ipak uspeli da spreče da Pike bude olakšan za skoro 15 miliona evra koliko je izvorno trebalo da plati.

Shutterstock 

Međutim, taman kad smo pomislili da će iz svega ovoga nešto naučiti, istom stazom krenula je i Šakira koja, vođena primerom supruga, tkaođe nije našla za shodno da svoje obaveze izmiri na vreme. Tužilaštvo u Barseloni tereti je za neplaćanje ukupno 14,5 miliona evra poreza u Španiji između 2012. i 2014. godine.

Shutterstock 

Šakira se branila da je od 2012. do 2014. bila poreski obveznik Bahama, te da je samo povremeno putovala u Španiju. Španski mediji su tada pisali da je Šakiri takođe zaprećena kazna zatvora zbog skrivanja poreza. Sudski proces je, prema pisanju stranih medija još uvek u toku, a od kako je pukla javna bruka, Šakiru je gotovo nemoguće bilo videti u javnosti sve do skoro kada ju je budno oko paparaca uhvatilo na plaži.

Pevačica je iskoristila sunčan dan za odmaranje sa prijateljima i sinovima, međutim, pevačica danas izgleda potpuno drugačije nego u doba najveće slave. Iako je neosporno da je krasi prirodna lepota, mnogi je isprva nisu prepoznali, na prvom mestu zbog tamne kose, a pravi šok usledio je kada se skinula na plaži pokazavši neobično ispijen stomak.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Šakira koja se uvek ponosila svojim oblinama i koje su bile proglašene za "najseksepilnije na svetu" sada je bila samo još jedna mršavica koja preti da postane kost i koža.

Od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi su komentarisali negativno njen izgled, ali bilo je i obožavatelja koji su izrazili zabrinutost zbog njene pojave. Izrazita mršavost pripisivana je i stresu oko suđenja, s obzirom da joj preti i kazna zatvora.

Inače, Šakira se nedavno pojavila i na televiziji nakon nekoliko godina s obzirom da joj je u NBC-jevom šou programu "Dancing with myself" pripala uloga producenta, te su i ovu stavku njeni fanovi povezali sa novim izgledom, jer su obaveze očigledno učinile svoje.

Za divno čudo, komentari i pretpostavke da između nje i Pikea nešto ne štima, ovog puta su izostale, a poznato je da pevačica i njen partner imaju veoma skladan odnos.

Njihova ljubav i dalje je jaka kao i prvog dana, i nemaju nameru da je krunišu brakom.

"Već imamo sve što nam treba. Zajedno smo, volimo se i imamo decu. Brak ništa ne bi promenio. Ali, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću to učiniti", rekla je Šakira nedavno, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Šakira danas izgleda potpuno drugačije nego na početku karijere.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!