KONSTRAKTA ĆE SE NA EVROVIZIJI POJAVITI SA PROIZVODOM IZ HRVATSKE: Angažovala prijatelje samo da bi to nabavila na vreme

Mnogi su se pitali šta će Konstrakta nositi na Evroviziji, a sada se pojavila informacija da će deo "kostima" biti i proizvod koji se proizvodi u Hrvatskoj.

ATA Images

Konstrakta je svojom neobičnom pesmom "In Corpore Sano" gotovo preko noći postala ne samo zvezda na Balkanu, već i svetsko čudo, a svaki njen korak pod budnim je okom javnosti.

Nažalost, iako joj je originalna numera donela fanove sa svih strana, isto tako se i neki njeni potezi dodatno kritikuju i osuđuju. Tako je, primera radi, njena uskršnja čestitka izazvala potpuni haos na mrežama zbog indicija da stočić koji je u obliku slova "Z" zapravo znači da podržava rusku agresiju na Ukrajinu.

Zbog svega se oglasio i RTS demantujući takve navode, a čak je i Konstrakta ironično prokomentarisala celu situaciju rečima: "Danas sam shvatila, ipak je zemlja ravna", "Tupak je živ" i "I svemir je ravan", a kasnije i pozvala pratioce da "prebroje trouglove" na fotografiji aludirajući na sve teorije zavere koje o njoj kruže na internetu.

pritnstscreen/instagram 

Ipak, situacija se ponovo smiruje, a kako se bliži Torino, mnogi su prebacili fokus na to kako će ceo nastup izgledati, šta će pevačica obući, kao i da li će poslednja situacija uticati na predviđanja o plasmanu.

Kurir/Nenad Kostić 

Konstrakta se na prethodnim nastupima pojavila u nekoliko izdanja, te smo je mogli videdi, nakon uniforme medicinske sestre, u crvenoj haljini, kao i u fantastičnim palazzo pantalonama, a još uvek nije poznato koji odevni komad će poneti na sceni Evrovizije, što možete videti u galeriji u nastavku.

youtube printscreen, prinstcreen/youtube Konstrakta ne prestaje da oduševljava modnim izdanjima

Ipak, jedna stvar se zna - šta će obuti!

Naime, Konstrakta će se navodno pojaviti u borosanama, obući koju smo vezivali za neka stara vremena, i uglavnom povezivali sa čistačicama u školama i slično. Za potrebe Evrosonga dopremljen joj je jedan beli par, a zanimljivo je što se ovakav tip obuće proizvodi i dan-danas u susednoj nam Hrvatskoj.

Konstrakta je da bi došla do njih morala da potraži pomoć prijatelja kako bi joj ih dostavili na vreme. Da li će ih zaista i nositi na drugoj polufinalnoj večeri, ili će njen izbor ipak biti, kao i do sada - klompe, ostaje da vidimo, ali nema sumnje da će nam pevačica, kao i do sada, pripremiti pravi spektakl.

This browser does not support the video element.

KONSTRAKTA ĆE URADITI ŠTO NIKO DO SAD NIJE NA EVROVIZIJI  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!