MADONA ŠUTNULA 35 GODINA MLAĐEG DEČKA: Prozivali su ih da su kao baba i unuk, a sada je otkrila šta joj je zapravo radio

Madona je raskinula sa dečkom Ahlamalikom Vilijamsom nakon tri godine.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Madona je nakon tri godine veze ponovo, što se kaže - "single, and ready to mingle". Pevačica je stavila tačku na odnos sa 35 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom, a iako izvori bliski nekadašnjem paru tvrde da su ostali u dobrim odnosima, te da nije bilo "zle krvi", poslednji Madonin stori govori drugačije.

Ona je malo nakon što su se vesti o raskidu pojavile u medijima napisala na Instagramu:

"Karma je rekla svoje: kada neko u tvom životu nije pravi za tebe... Bog će ga neprestano koristiti da te povredi dok ne postaneš dovoljno jak da ga pustiš."

printscreen/instagram 

Svima je bilo jasno da je aludirala na svog bivšeg, te da stvari nisu tako bajne i sjajne kako je najpre predstavljeno.

Od samog početka veze mnogima je prvo razlika u godinama bila ono što bode oči. Zbog svega su ih često u javnosti "častili" pogrdnim komentarima poput da su "kao baba i unuk", međutim, dugo se na negativne komentare nisu obazirali. Naprotiv! Mnogo puta prelazili su sve granice ukusa lascivnim ponašanjem, neobičnim i bizarnim poklonima.

Instagram 

Kraljica popa delovala je zaljubljeno i srećno, međutim, da stvari nisu najbolje prvi put se videlo još pre nekoliko meseci, na odmoru, kada Madona nije skrivala loše raspoloženje i čudno reagovala na bilo šta što bi joj mlađani dečko rekao, a što nije promaklo paparacima.

W8 Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Par se zapravo, prema rečima izvora, razdvojio još tokom karantina.

"Madona se bacila u užurbani društveni život i viđala se sa prijateljima i porodicom nakon raskida. S Ahlamalikom su se stvari odvijale već neko vreme. Ima puno ljubavi između njih, ali za sada su odlučili da se razdvoje. Još uvek su u dobrim odnosima i nema ljutnje, ali su na različitim mestima sa svojim životima. Zajedno su proveli mesece na turneji i u izolaciji, ali sada se on odselio iz njenog doma. S obzirom da su oboje radili na drugim stvarima, bilo je teško održati vezu", tvrdi izvor za The Sun.

Instagram 

Inače, Madona je u vezu sa svojim rezervnim igračem Ahlamalikom Vilijamsom ušla krajem 2018. godine, a upoznali su se još 2015, kada ga je lično izabrala kao jednog od plesača na njenoj turneji. Od trenutka kada su uplovili u vezu, retko su se razdvajali, a Ahlamalik ju je svuda pratio u stopu.

pritnscreen/instagram 

Zajedno su išli i na, takozvana "spiritualna putovanja", te redovno konzumirali opijate, a pevačica se trudila da mu parira, kako kada je u pitanju stil oblačenja, tako i kada je reč o ponašanju.

pritnscreen/instagram 

Sada je par rešio da se razdvoji, a Ahlamalik se i iselio iz njenog doma. Da li će ipak doći do pomirenja, ili je Madona "okrenula novi list", ostaje da vidimo, a do tada, podsetite se nekih upečatljivih izdanja bivšeg para.

pritnscreen/instagram Madona je raskinula sa 35 godina mlađim dečkom dečkom nakon tri godine veze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!