NAJLEPŠA SRPKINJA ULAZI U ITALIJANSKI RIJALITI: Izgleda kao avion a osuđivali su je jer je vozila 200km/h s decom u autu

Žena čuvenog srpskog fudbalera Filipa Đorđevića, manekenka Jovana Švonja, ulazi u italijanski rijaliti.

printscreen/instagram

Jovana Đorđević godinama unazad važi za jednu od naših najlepših i najatraktivnijih manekenki.

Ipak, u prošlosti pažnju medija nije uvek privlačila zbog lepote.

Tako se svojevremeno pisalo da je zbog bivšeg dečka navodno pokušala da se ubije, a još uvek se pamti i njen pad u vrelu vodu tokom jednog snimanja, kada je završila sa opekotinama na 50 odsto kože i ostala bez kose. Brzom reakcijom njenog brata i hitnom intervencijom lekara, uspela je uspešno da se oporavi.

printscreen/instagram 

U bolnici je provela tri nedelje, a kako je ranije govorila, nije dozvolila da ovaj traumatičan događaj ostavi posledice na njen život.

Lepa manekenka nakon svega nastavila je uspešnu karijeru, a sada će sreću okušati i u jednom italijanskom rijaliti formatu. U pitanju je šou program "Ostrvo slavnih (L'Isola dei Famosi)" koji će se prikazivati na Kanalu 5, a koji vodi surpuga Frančeska Totija Ilari Blazi.

printscreen/instagram 

Rijaliti u kome će Jovana učestvovati je osnovan 2003. godine na RAI-ju, da bi 2015. prešao na pomenuti Kanal 5. U pitanju je šou koji je pandan Survajveru i koji počinje 22. marta.

Kako će se naša manekenka snaći u ovom izazovu ostaje da vidimo, ali ne sumnjamo da će se prikazati u najboljem svetlu, jer je donedavno ponovo bila u žiži javnosti, ali ne zbog lepe stvari. Podsetimo, supruga nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića Jovana Švonja (31) nedavno je napravila više prekršaja na putu Beograd - Šid, kada je uprkos ograničenju BMW sa maloletnom decom vozila skoro 200 na sat. Takođe je utvrđeno da ona kod sebe nije imala adekvatnu vozačku dozvolu jer je bila istekla.

pritntscreen/instagram 

Jovana se tada pravdala rečima da je bila uplašena jer je mislila da je prate, te da je bila zabrinuta za svoju i bezbednost dece.

This browser does not support the video element.

SKUVAĆETE SE OD SNIMAKA ŽENE FUDBALERA! Jovana Đorđević samo u BRUSU, a pantalone ISCEPANE na pozadini! Kakve OBLINE! (VIDEO)  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!