SA GLAVOM U ZAVOJIMA PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM: Kontraverzna manekenka se raspada od operacija, a već planira sledeću

Kejti Prajs se samo dan nakon operacije pojavila na crvenom tepihu sa sve zavojima na glavi.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejti Prajs godinama puni novinske stupce diskutabilnim ponašanjem, kontroverznim izjavama i i mnogobrojnim plastičnim operacijama zbog čega je često na meti kritika.

I čim pomislimo da Kejti Prajs ne može više da nas iznenadi svojim bizarnim ponašanjem, ona uradi još nešto što nas ostavi bez teksta.

Naime, bivša manekenka i kontraverzna rijaliti zvezda, juče se pojavila na crvenom tepihu, samo jedan dan od kako je došla iz Belgije gde je boravila na klinici za estetsku hirurgiju.

Sa zavojima na glavi i jakom šminkom na licu, Kejti je pratila sina Harvija na događaju na kojem je on dobio prestižnu nagradu.

Aaron Parfitt / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kejti je poznata po svojim bezbrojnim ekstetskim zahvatima. Iako lekari u Velikoj Britaniji odbijaju da je operišu, ona nastavlja sa korekcijama u drugim zemljama.

Tako je upravo došla iz Belgije gde se podvrgla podizanju obrva i očnih kapaka, a lice i glava su joj bili uvijeni u zavoje i sa teškim podlivima.

"Znam da treba da se odmaram, ali ovde sam sa Harvijem",rekla je Kejti.

Pored ovih operacija, rijaliti zvezda želi uskoro da otputuje u Tursku kako bi popravila rad prethodnih hirurga koji su joj ubacili implante u zadnjicu.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Gotovo da ne postoji deo tela koji Kejti Prajs nije operisala. Nekada je bila brineta prirodne leopte, a onda je postala zavisna od plastične hirurgije pa tako sada svaki put izgleda sve lošije i lošije, što su primetili i njei fanovi.

Lice poznate Britanke je potpuno deformisano, kao i grudi, bokovi i stomak, koji izgledaju veoma neobično.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Da je preterala s estetskim zahvatima potvrdio je i njen bivši suprug, koji je u intervjuu za "Daily mail" otkrio kako Kejti više ne brine o deci. 

Kejti Prajs je inače i majka petoro dece, a pored sebe trenutno ima novog dečka koji je prati u stopu i koristi njenu slavu, dok ona pažnju pribavlja bizarnim ponašanjem, baš poput ovog da se na crvenom tepihu pojavi dan nakon operacije.

FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Estetski zahvati su Kejti oterali u patologiju, ali i ogromne dugove, a od njene prirodne lepote nije ostao ni trag.

Kejti je u više navrata govorila da više ni sama ne zna koliko je zahvata imala. Samo grudi je operisala oko 12 puta, a kaže da botoks više nema nikakvog efekta na nju jer ga je toliko često koristila do svoje 30. godine.

Kakvu prirodnu lepotu je Kejti Prajs izgubila bezbrojnim operacijama, pogledajte u galeriji:

Youtube, Shutterstock Poznata starleta i rijaliti zvezda promenila lični opis

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!