PRIJATELJI SU MU REKLI: "PLATIĆEMO TVOJOJ ŽENI OPERACIJU DA SMRŠA" Čuveni šmeker ih je jednom rečenicom ućutkao zauvek

Pirs Bronsan ima poruku za sve one koji upućuju sramne komentare na račun kilograma njegove supruge.

Lensman / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ni posle dve decenije braka ljubav između Pirsa Brosana i njegove supruge Kili Šejt Smit nije se ugasila. Holivudski glumac svoju ljubav eprestano i dokazuje izlivima nežnosti i dirljivim ljubavnim porukama koje piše svojoj ženi na društvenim mrežama.

U poslednje vreme često su se mogli sramni komentari na račun Kili, između ostalog kako je takva uspela da zadrži Pirsa pored sebe. Par se upoznao davne 1994. u Meksiku u jednom kafiću, a još od tada je Pirs zove "svojom devojkom".

Sedam godina kasnije razmenili su bračne zavete, a dobili su i dva sina - Dilana i Parisa. Njihov brak obojen je dubokom ljubavlju i uvažavanjem. Par je gotovo nerazdvojan, te tako slavnog glumca retko možemo videti bez svoje lepše polovine. 

Inače, prva supruga Pirsa Brosnana - Kasandra Haris preminula je 1991. od karcinoma, što je on veoma teško podneo, a u više navrata ispričao je kako ga je baš Kili spasila od depresije i pomogla da stane na noge nakon tragedije.

Kili mu je pomogla i 2013. kada je u 42. godini umrla njegova usvojena ćerka Šarlota od raka jajnika, ponovo mu bivajući rame za plakanje i veliki oslonac.

“Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav. Uvek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Ali uprkos svemu, uspomena na Kasandru i njenu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena”, objasnio je jednom prilikom irski glumac.

BOB STRONG / AFP / Profimedia, Shutterstock Reči slavnog glumca na račun svoje supruge zbog kojih mu se milioni dive

Kili je često meta kritika na društvenim mrežama zbog viška kilograma i činjenice da se ne uklapa u savremene standarde lepote, a Pirsu neretko kritičari dobaciju da je "mogao da nađe neku mršaviju".

screenshoot/instagram 

Brosnan nije ostao imun na ovakve opaske i više puta je odgovorio. Kada su ga jednom pitali šta misli o kilogramima svoje žene, glumac je šmekerski odgovorio: "Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao."

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", rekao je Brosnan.

Glumac je čak priznao da ne komentariše samo javnost kilograme njegove supruge, već i njihovi prijatelji.

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu", rekao je Pirs i dodao da je protiv toga.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi", objasnio je Pirs.

Brosnan je verovatno jedan od jako retkih primera pravog muškarca u Holivudu - to je ona gotovo izumrla vrsta frajera koji ženu vole zato što je vole, a ne zato što je lepa za slikanje ili odgovara standardima magazina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!