VLASNICA NAJLEPŠE KOSE ČEKA PRVO DETE: Nakon što su joj rekli da će teško zatrudneti, desilo se ČUDO

Negin, koja važi za influenserku s najlepšom kosom je trudna, a lepe vesti je podelila na svom Instagramu.

Instagram

Influenserka i osnivačica brenda Gisou, Negin Mirselehi objavila je da sa svojim dugogodišnjim partnerom i verenikom Mauritsom Stibom čeka svoje prvo dete.

Vest koju je objavila na svom Instagram profilu oduševila je njene fanove, a u komentarima ispod objave usledile su čestitke budućim roditeljima.

"Novo poglavlje: Beba. Tako sam uzbuđena što mogu da podelim sa vama da Mau i ja očekujemo prinovu. Ne možemo da verujemo da ćemo zapravo biti roditelji.

Poslednjih godinu i po bilo je verovatno jedno od najizazovnijih razdoblja kroz koje smo prošli. I rekli su mi da ću teže ostati u drugom stanju. Dakle, to je naše malo čudo i neverovatno smo zahvalni na tome", napisala je Negin u opisu fotografije na kojoj pozira zagrljena sa svojim partnerom na plaži.

Podsetimo, njen dugogodišnji dečko zaprosio prošle godine u junu - i to nakon 18 godina veze.

Instagram 

Negin je vome popularna na Instagramu gde je prati skoro sedam milona ljudi.

Instagram 

Sa pratiocima deli savete iz sveta mode i lepote, a njena raskošna kosa i kovrdže po kojima je prepoznatljica proglašene najlepšim kovrčama na Instagramu.

Instagram Lepa influenserka otkrila je da uskoro postaje mama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!