ČUVENA LEPOTICA SVAKOG DEČKA PARANOIČNO KRIJE: Ni sa poslednjim se ne pojavljuje u javnosti iako ga ljubi godinama

O bivšim momcima Eve Mendez ne zna se mnogo, a čak i sa sadašnjim, glumcem Rajanom Goslingom, gotovo nikad se ne pojavljuje u javnosti.

Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Evu Mendez dugo ne možemo videti na filmskom platnu od kada se ostvarila u ulozi majke sa sadašnjim partnerom, glumcem Rajanom Goslingom.

Mnogi su mišljenja da se odrekla karijere kako bi bila stalno uz decu, međutim, činjenica je da slavnu glumicu gotovo nije moguće videti u javnosti, ni samu, ni sa glumcem, a mesecima se priča da je razlog njena paranoja koja se otrgla iz granica normale.

Pre otprilike dve godine, svetski mediji pisali su da se par posvađao na Evinom rođendanu, a razlog je navodno razilaženje u stavovima jer je glumica paranoična po pitanju paparaca, te svoj privatni život na sve načine pokušava da sačuva od javnosti. Rajanu je, sa druge strane, takvog njenog ponašanja, navodno, dosta.

"Rajanu je dosta skrivanja. Preklinje Evu da izađe iz vile i pokaže se u javnosti", bile su reči kojima je izvor za medije tada opisao stanje u vezi ovog holivudskog para.

PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia  ***EXCLUSIVE*** NIAGARA FALLS, ON - JUNE 06: Ryan Gosling and Eva Mendes fit in some quality time while up north and take a trip to Niagara Falls Amusement Park, on June 06, 2012 in Niagara Falls, Ontario. The hot Hollywood couple took a ride on the Sky Wheel to get the best view of the iconic Niagara Falls.,Image: 131033907, License: Rights-managed, Restrictions: *** Sales in UK, Angola, Botswana, Kenya, Lesotho, Malawi, Mauritius, Mozambique, Namibia, Nigeria, South Africa, Zambia, Zimbabwe, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Japan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Turkey, Turkmenistan, Uzbekistan, Belarus, Bulgaria, Model Release: no, Credit line: AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia

Inače, glumački par zajedno je od 2011. godine, a čini se da i dalje nemaju nameru da stanu na "ludi kamen". U vezi su dobili dve devojčice - 7-godišnju Esmeraldu i 5-godišnju Amandu Li, a iako se u nekoliko navrata pisalo o trzavicama u njihovom odnosu, oni i dalje, bez većih skandala "guraju" svoju priču napred.

Gosling je nedavno za britanski "GQ" progovorio o njihovom porodičnom životu i priznao da se poput mnogih roditelja sa malom decom trude da zabave svoju, kao i da im izolacija nije lako pala.

printscreen/youtube 

Našalio se da je tokom karantina morao da glumi više nego na filmskom platnu, kao i da su njegova deca "teška publika".

To je ujedno bio i jedan od retkih trenutaka kada se iz slavnog glumca moglo "izvući" išta o porodičnom životu koji ljubomorno čuvaju od očiju javnosti. Ništa drugačije nije ni sa Evom Mendez koja je u davnom intervjuu kod Opre Vinfri rekla da nije razmišljala o majčinstvu dok nije upoznala Rajana.

Instagram 

"Dogodio se Rajan Gosling. Mislim, zaljubljivanje u njega. Onda mi je jednostavno imalo smisla imati decu. To je veoma specifično s njim", a potom je dodala da njihova deca nisu svesna da su im roditelji slavni, kao i da će se truditi da to ostane tako što je duže moguće.

Da je sve to istina svedoči i to što glumci nisu aktivni ni na mrežama, iako Eva ima Instagram, doduše bez fotografija.

"Imam ograničenje kada su u pitanju moj muškarac i deca. Pričaću o njima, takođe uz granice, ali neću objavljivati fotografije naših svakodnevnih života. A naša deca su još mala, ne znam zašto je toliko važno videti kako izgledaju. Neću ih objaviti dok ne budu dovoljno stari da mi daju dozvolu", rekla je jednom prilikom.

SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bilo kako bilo, čini se da uprkos pritisku javnosti, Rajan i Eva uživaju u svojoj vezi takvoj kakva je, a iako ih danas ne možemo zamisliti jedno bez drugog, u prošlosti su oboje imali burne ljubavne živote.

Rajan se pre Eve zabavljao sa Sandrom Bulok, Rejčel Mek Adams, Blejk Lajvli, pa čak i sa Olivijom Vajld, dok je Eva Mendez bila nešto "skromnija".

Shutterstock 

Glumica je peruanskim producentom Horheom Augustom bila od 2002. do 2011. godine.

Nakon toga imala je kratku aferu sa kolegom Džejsonom Sudeikisom koji je kasnije ušao u brak sa Olivijom Vajld.

Shutterstock 

O odnosu nje i Džordža se svašta nagađalo ponajviše zbog toga što je glavnih informacija manjkalo. Tako su se pojavile tvrdnje da je čak i Rajana neko vreme varala sa Džordžem jer ju je bolje razumeo na početku nove romanse, a pisalo je i da je jednom zamolila Džordža da pazi na pse njenog novog dečka, što je više nego bizarno.

Ipak, čini se da je sad to sve iza njih, a još fotografija lepe Eve i Rajana Goslinga pogledajte u galeriji ispod:

PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Eva Mendez i Rajan Gosling

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!