KOLIKO JE KARLEUŠA ZARADILA ZA NOVOGODIŠNJI NASTUP? Spektakularni performans bio je kruna njene karijere 

Spektakularni nastup poveo je pitanje koliko je Jelena Karleuša zaradila za novogodišnji nastup ispred Skupštine Srbije.

ATA Images

Pevačica Jelena Karleuša za doček 2022. godine nastupala je ispred Skupštine Srbije i publici priredila veče za pamćenje uz svoje kolegice Mariju Šerifović i Saru Jo.

Kako prenose mediji, čak nekoliko desetina hiljada ljudi dočekalo je Novu godinu sa Jelenom, Marijom Šerifović i Sarom Jo, koje su priredile fenomenalan šou, na koji niko nije ostao ravnodušan.

Pored spektakularnih nastupa, sve tri poznate prevačice koje su uveseljavale narod u prestonici dokazale su da im novac nije od presudne važnosti, te da im je čast što imaju priliku da u glavnom gradu Srbije sa svojim narodom dočekaju Novu godinu.

Mondo/Stefan Stojanović 

Jelena Karleuša je i tokom žiriranja u emisiji "Zvezde Granda" gde je takođe, besplatno učestvovala dokazala da joj novac nije primaran deo ovog posla, a novogodišnji nastup smatra krunom svoje karijere.

I pored pehova sa nastupa koje je sama otkrila, uspela je da ih sakrije poput pravog profesionalca i publici priredi spektakl.

Iako nije nastupala za novac, performans koji je priredila beogradskoj publici doneo joj je ogromnu medijsku pažnju i rasprodat nastup u beogradskom klubu Kasina za reprizu Nove goine, za koji je navodno zaradila 25 hiljada evra.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte impresivne kostime i delove novogodišnjeg nastupa Jelene Karleuše:

Mondo/Stefan Stojanović Kostimi Jelene Karleuše rezervisani za nastup u novogodišnjoj noći.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!